Bobbi Kristina: Απέτυχε η προσπάθεια να την ξυπνήσουν από το κώμα

Χωρίς αποτελέσματα η πρώτη απόπειρα των γιατρών…
Bobbi Kristina: Απέτυχε η προσπάθεια να την ξυπνήσουν από το κώμα



Η Bobbi Kristina δεν αντέδρασε στην αφύπνιση από το τεχνητό κώμα όπως θα ήθελαν οι γιατροί και έτσι η κατάσταση της 21χρονης κοπέλας συνεχίζει να θεωρείται ως μη αναστρέψιμη…

Η κόρη της Whitney Houston, η οποία βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της στις 31 Ιανουαρίου μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, παρουσίασε επιπλοκές κατά την διαδικασία αφύπνισης και οι γιατροί την επανέφεραν στην κωματώδη κατάσταση.

Η απόφαση για την αφύπνιση πάρθηκε από τους γιατρούς για να διαπιστώσουν αν ο οργανισμός της άτυχης κοπέλας δίνει κάποιο σημάδι επανάκαμψης, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για κανέναν.

Η ζωή της Kristina εξαρτάται ουσιαστικά από τα μηχανήματα, ενώ οι γιατροί έχουν ειδοποιήσει την οικογένεια της και τον πατέρα της, Bobby Brown, πως δεν μπορεί να γίνει πια τίποτα άλλο καθώς ο εγκέφαλος της κοπέλας έχει υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες μετά την έλλειψη οξυγόνου που είχε, καθώς όταν βρέθηκε στην μπανιέρα της ήταν ουσιαστικά νεκρή και την επανέφεραν στη ζωή με τεχνητά μέσα.

Ο πατέρας της Bobbi αρνείται να διακόψει την τεχνητή υποστήριξη στην κόρη του ωστόσο οι γιατροί δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι…