Δέσποινα Βανδή: Πού είναι το Crème de la crème μπλουζάκι;

Απαντά η ίδια σε ένα απολαυστικό βίντεο!
Δέσποινα Βανδή: Πού είναι το Crème de la crème μπλουζάκι;



Σίγουρα θα θυμάσαι το Crème de la crème μπλουζάκι που φορούσε η Δέσποινα Βανδή στo περσινό "The Voice" το οποίο προκάλεσε θραύση κάνοντας τους πάντες να μιλάνε για αυτό (και να τρέχουν να το αγοράσουν). Τότε δεν γνωρίζαμε πως οι κριτές είναι υποχρεωμένοι από το concept της εκπομπής να φοράνε τα ίδια ρούχα σε όλες τις blind auditions (φέτος είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι) και το μπλουζάκι της Δέσποινας έφτασε να γίνει από sold out στα μαγαζιά μέχρι troll στο διαδίκτυο!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το sexy- rock στυλ που μας έδειξε φέτος μας άρεσε πάρα πολύ! Ωστόσο, η περσινή της εμφάνιση με animal print κολάν παντελόνι (Mother από το Free Shop) και το μαύρο αμάνικο t-shirt που έγραφε Crème de la crème (Zoe Karssen από το Soho Soho), ήταν το look που διατήρησε μέχρι την έναρξη των battles (στο ένατο επεισόδιο του The Voice) κάτι που φυσικά θα κάνει και φέτος. 

Τι να απέγινε όμως το διάσημο μπλουζάκι; Ένα χρόνο μετά, ο V Reporter αναζητά το πιο διάσημο μπλουζάκι της ελληνικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με όσα είπε η Δέσποινα, το πιο πιθανό είναι το μπλουζάκι να βρίσκεται ξεχασμένο σε κάποιο... πλυντήριο! Λογικό άλλωστε από τις πολλές φορές που το φόρεσε και τα απανωτά πλυσίματα ίσως και να έχει ξεφτίσει! 

Πάντως η στυλίστρια των celebrities, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, είπε ότι με το συγκεκριμένο μπλουζάκι η Δέσποινα πέτυχε αυτό που ήθελε, ενώ το συγκεκριμένο concept καθιερώθηκε ως trend κάτι που φυσικά την έκανε να χαρεί πάρα πολύ!

Ας δούμε όμως το video