Και τώρα μιλάνε οι δικηγόροι! Πώς απαντάει η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη στην Ελένη Μενεγάκη

Η εκδότρια επανέρχεται με μία ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της.
Και τώρα μιλάνε οι δικηγόροι! Πώς απαντάει η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη στην Ελένη Μενεγάκη



Άμεση ήταν η απάντηση της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στην ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή εκδότρια, μέσω του δικηγόρου της προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

Για πάνω από είκοσι χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο του εντύπου, το μόνο για το οποίο ούτε καν σκέφτηκε κάποιος να με κατηγορήσει ήταν η παραπλάνηση του κοινού. Για το λόγο αυτό και προς επίρρωση της αλήθειας, επισυνάπτω αντίγραφο της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της κ. Μενεγάκη κατά του περιοδικού Hello!, του τεύχους Νο 118 που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, όπου εμφαίνεται σαφώς – μεταξύ άλλων αιτημάτων - το αίτημά της για απόσυρση του τεύχους του περιοδικού Hello! της 11ης Φεβρουαρίου 2015. Η ως άνω αίτηση εκδικάστηκε την 11-2-2015 και απερρίφθη. Να επισημάνω δε ότι και το αίτημά της κας Μενεγάκη περί «επικάλυψης της φωτογραφίας» ισοδυναμούσε με απόσυρση, καθώς η ανάκληση, διόρθωση και εν νέου κυκλοφορία ενός εβδομαδιαίου περιοδικού απαιτεί τουλάχιστον μία εβδομάδα!

Όσον αφορά την προστασία των παιδιών της κ. Μενεγάκη, το ίδιο το περιοδικό Hello! φρόντισε για την προσεκτική επικάλυψη των προσώπων τους, καθόσον είναι γνωστή η ευαισθησία τόσο του περιοδικού όσο και εμού προσωπικά στο θέμα αυτό αλλά και θέλοντας να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τις επιταγές του νόμου και των δικαστηρίων μας.

Δες ΕΔΩ τα επίσημα έγγραφα.