O Johnny Depp φτιάχνει rock μπάντα με τον Alice Cooper και τον κιθαρίστα των Aerosmith!

Aν και δεν του το είχαμε, ο Johnny είναι τρελός κιθαρίστας!
O Johnny Depp φτιάχνει rock μπάντα με τον Alice Cooper και τον κιθαρίστα των Aerosmith!



Tι κι αν πριν λίγο καιρό ο Johnny Depp έλεγε ότι... σιχαίνεται τους ηθοποιούς που φτιάχνουν μπάντες; Aπ' ότι φαίνεται αλλάζει γνώμη σε χρόνο dt. O διάσημος 51χρονος σταρ δημιουργεί ένα supergroup με τον Alice Cooper και τον κιθαρίστα των Aerosmith, Joe Perry το οποίο θα ονομάζεται "Hollywood Vampires". 

Φυσικά το όνομα της μπάντας ήταν έμπνευση του Alice Cooper! O Depp έχει συμμετάσχει σε live ηχογραφήσεις μεγάλων συγκροτημάτων όπως είναι οι Aerosmith και ο Paul McCartney, όμως είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να φτιάξει δική του μπάντα!

Ωστόσο, το πήρε απόφαση. Το group πάντως έχει ήδη κάνει ορισμένες ηχογραφήσεις στις οποίες έχει πάρει μέρος και ο Paul McCartney. Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία αυτή θα φέρει ξανά κάτι από τα 80s και θα ξεσηκώσει για τα καλά το rock κοινό. Ο Αlice Cooper πάντως έχει δηλώσει για τον Depp "είναι πολύ ταλαντούχος και cool" κάτι που δείχνει την αδυναμία που του έχει!

Ας δούμε όμως και μια live εμφάνιση στο Los Angeles που έκαναν Αlice Cooper-  Johnny Depp το 2012. Ο Depp έχει ταλέντο πάντως!