Bruce Jenner: Το video που αποδεικνύει αν τελικά είναι ένοχος

Νέα στοιχεία και πληροφορίες εξετάζουν οι αρχές για το τροχαίο δυστύχημα.
Bruce Jenner: Το video που αποδεικνύει αν τελικά είναι ένοχος



Ένα βίντεο έχει εμφανιστεί από το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό ατύχημα το οποίο προκάλεσε ο Bruce Jenner, το οποίο τραβήχτηκε λίγα δευτερόλεπτα αμέσως μετά την μοιραία σύγκρουση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βίντεο αυτό μπορεί να γίνει ένα σημαντικό κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων για την επιβολή του νόμου.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, οι αρχές του Los Angeles υποστηρίζουν ότι το βίντεο δείχνει τι συνέβη αμέσως μετά την σύγκρουση. Το αμέσως μετά πιο σημαντικό, είναι ότι δείχνει αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά όταν συνέβη το δυστύχημα το οποίο οδήγησε την λευκή Lexus στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η οδηγός του αυτοκινήτου.

Η αστυνομία εξετάζει συνεχώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες το Prius που χτυπήθηκε από την Lexus να οφείλεται για το δυστύχημα μετά από απότομο φρενάρισμα που οδήγησε την Lexus να πέσει πάνω του πριν καν ο Jenner προλάβει να χτυπήσει την Lexus. Ωστόσο, οι μάρτυρες που έζησαν από κοντά όσα έγιναν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ενοχή ή όχι του Bruce.