Bobbi Kristina: Θα πεθάνει την ίδια μέρα με την Whitney Houston;

Φαίνεται πως η οικογένεια της 21χρονης κοπέλας αποφάσισε να την βγάλει από την μηχανική υποστήριξη την ίδια μέρα που πέθανε η μητέρα της.
Bobbi Kristina: Θα πεθάνει την ίδια μέρα με την Whitney Houston;



Η Bobbi Kristina είχε ψύχωση με τον θάνατο της μητέρας της, Whitney Houston. Δεν σταματούσε να μιλά για τον θάνατο της. Κάπως έτσι βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της, όπως η μητέρα της. Τραγική ειρωνεία: Η οικογένεια της πήρε την απόφαση να την βγάλει από την μηχανική υποστήριξη την ίδια μέρα που πέθανε η Whitney Houston: 11 Φεβρουαρίου.

Αυτό αποκαλύπτει η Page Six της New York Post, καθώς ο πατέρας της Bobby Brown θα ζητήσει από τους γιατρούς να την βγάλουν από την υποστήριξη την 3η επέτειο από το θάνατο της Whitney Houston, η οποία βρέθηκε νεκρή στο Beverly Hills Hilton στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 μέσα στην μπανιέρα του ξενοδοχείου. Όπως η Bobbi Kristina.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για το αν η Bobbi έπεσε σε κώμα από ξυλοδαρμό και όχι από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Όπως και αν έχει ο χρόνος φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για την Bobbi, η οποία θεωρείται από τους γιατρούς κλινικά νεκρή…