Βobbi Κristina Ο σύντροφός της την ζήλευε παθολογικά και την χτυπούσε

O Νick Gordon ζήλευε την Bobbi, όχι όμως με τον τρόπο που φαντάζεσαι...
 Βobbi Κristina Ο σύντροφός της την ζήλευε παθολογικά και την χτυπούσε



Νέες πληροφορίες σχετικά με την σχέση της Bobbi Kristina και του συντρόφου της Nick Gordon ανατρέπουν όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με όσα λένε οι κοντινοί τους φίλοι, η σχέση τους ήταν “άρρωστη” και υπήρχε έντονη ζήλια, όχι όπως σαν αυτή που μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του.

Πηγές που ήταν κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν πως η σχέση τους πολλές φορές γινόταν βίαιη και ο Nick ξέσπαγε πάνω στην Bobbi Kristina εξαιτίας της παθολογικής ζήλιας του. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Nick αισθανόταν σαν να ήταν και εκείνος παιδί της Whitney Houston καθώς όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσε μαζί της και για αυτό το λόγο δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τα media έστρεφαν όλη την προσοχή τους αποκλειστικά στην Bobbi.

Όταν μάλιστα τηλεοπτικό κανάλι μπήκε στη διαδικασία το ζευγάρι να κάνει το δικό τουTV show και στον Nick δεν πρόσφεραν τα ίδια χρήματα με την Bobbi αλλά λιγότερα, απέρριψαν την πρόταση. Έτσι, για παρόμοιους λόγους ο Nick χτυπούσε την Bobbi καθώς αισθανόταν… στο περιθώριο. Οι κοινοί τους φίλοι μάλιστα λένε πως δεν εκπλήσσονται και ότι περίμεναν μα ανάλογη κατάληξη. Παράλληλα, τα νέα στοιχεία που ανακάλυψε η αστυνομία φέρουν τον σύντροφό της ένοχο για... σκηνοθετημένη αυτοκτονία της Bobbi.