Οι συντάκτες του #FollowMe έχουν 7 καλούς λόγους για να ανυπομονούν για τη 10η Εντολή

Είμαστε έτοιμοι να ξαναχάσουμε τον ύπνο μας!
Οι συντάκτες του #FollowMe έχουν 7 καλούς λόγους για να ανυπομονούν για τη 10η Εντολή



«Μπορείς να ξεχωρίσεις την μορφή τους μεσ΄ το πλήθος. Ίσως τους δεις να προσπερνάνε βιαστικά, πρόσωπα που κάτι σου θυμίζουν, πρόσωπα γνώριμα σαν να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη που όμως έχει σπάσει. Γιατί τα όνειρα έχουν γίνει πια εφιάλτες και ο χρόνος κόλλησε μέσα σε μια στιγμή, μια θολή ακαθόριστη γραμμή που δεν υπάρχει γυρισμός αν προσπεράσεις. Αν παραβείς την 10η Εντολή». 

Αυτά τα ακαταλαβίστικα λόγια θα ξαναθυμηθούμε την Τετάρτη το βράδυ από τον καναπέ μας, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα βλέπουμε τηλεόραση κάτι τρελές μεταμεσονύχτιες ώρες αλλά στις 23:00 η ώρα νταν. Ο «Κόκκινος Κύκλος», εε συγγνώμη η «10η Εντολή» ξεκινάει ξανά μετά από 10 χρόνια και δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. 

Εδώ στο followme η «10η Εντολή» έχει γίνει θέμα συζήτησης και ο καθένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους για να κάτσει στο σπίτι και να δει με περιέργεια αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα. Και σίγουρα είναι πρωτότυπο μιας και δεν έχουμε ξαναδεί κανένα σκηνοθέτη να τολμάει να αναβιώσει μία πετυχημένη σειρά του παρελθόντος. Θα τα καταφέρει ή όχι να κερδίσει την προσοχή του κοινού; Τη δική μας προσοχή πάντως την έχει σίγουρα.

Και έχουμε ο καθένας τους λόγους μας…  

Γιάννα Κορρέ: Δεν ανυπομονώ απλά! Μετράω αντίστροφα...3 ημέρες, δύο ημέρες, μία...και το τηλεοπτικό suspence θα ξαναμπεί στην ζωή μου! Ανυπομονώ γιατί μου αρέσουν οι ιστορίες, γιατί επιλέγει πάντα τους κατάλληλους ηθοποιούς στους κατάλληλους ρόλους, γιατί η κατάλληλη μουσική συνοδεύει τις «ατελείς» σκηνές. Αλλά ποιος νοιάζεται γι' αυτές τις λεπτομέρειες αρκεί η 10η εντολή να μας κάνει να κοιτάξουμε στο δρόμο πρόσωπα γνώριμα. πρόσωπα που κάτι μας θυμίζουν!

Δανάη Γεωργαντά: Ο μόνος λόγος που θέλω να δω «10η Εντολή» είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Είχαμε να τη δούμε καιρό στην τηλεόραση και ένα τέτοιο comeback θα είναι δύσκολο να το χάσεις. 

Βάλια Ζαμπάρα: Γιατί κατάφερε το Speaking Hands, και γενικώς τα κομμάτια των Woven Hand να είναι το αιώνιο soundtrack του. Σε τέτοιο βαθμό που όταν ακούω την συγκεκριμένη μπάντα μου ρχεται στο μυαλό η Καραμπέτη να σκοτώνει την Μπαζάκα και ο Στάνκογλου να σκοτώνει... όλους.

Νάνσυ Φαφούτη: Δεν είμαι σίγουρη αν τα τελευταία χρόνια έβλεπα «Κόκκινο Κύκλο» ή «10η Εντολή» στις μεταμεσονύχτιες επαναλήψεις, όμως και εγώ είμαι από εκείνους που έχουν περιέργεια για το αν ο Κοκκινόπουλος τελικά θα πετύχει το στοίχημά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να δω μία εξελιγμένη version, λιγότερο cult, με περισσότερο αίμα! 

Δημήτρης Δρίζος: Εγώ θα διαφωνήσω με την... προγράψασα! Μεγάλος fan δεν είμαι, την ημέρα της πρεμιέρας έχω και ανειλημμένες υποχρεώσεις (γήπεδο θα πάω βασικά) αλλά αν δω «10η Εντολή» θα είναι για την υπέρμετρη cultίλα που βγάζει. Ειδικά το χαρακτηριστικό «τινγκ» που ακούγεται με μια μικρή λάμψη όταν καθαρίζουν κάτι είναι απίθανα διασκεδαστικό και αυτοσαρκαστικό! Εκτός από αυτό έχει και απίθανη μουσική. Madrugada γαρ...

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Ανυπομονώ για τα νέα επεισόδια της 10ης εντολής. Υπήρξα μεγάλη fan, έχω δει όλα τα επεισόδια (συν τις επαναλήψεις) και είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει ανανεωμένο, με νέες απίστευτες και καθηλωτικές ιστορίες. Μέσα από τα μάτια του Πάνου Κοκκινόπουλου θα αναβιώσουμε εγκλήματα που καθήλωσαν όλη την Ελλάδα! Can't wait!

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: Εννοείται ότι περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η 10η εντολή! Ιδανική ώρα για εμάς που βλέπουμε τηλεόραση αργά. Cult σκηνές, τέλειες μουσικές ακριβώς την κατάλληλη στιγμή και... ιστορίες βγαλμένες από την διπλανή πόρτα! Τόσο πολύ που μετά φοβάμαι να πάω μόνη μου τουαλέτα!