Σοκάρει η ομοιότητα ανάμεσα στον θάνατο της Whitney Houston και την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της

Όπως φάνηκε, η 21χρονη είχε εμμονή με τον θάνατο της μητέρας της τον οποίο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.
Σοκάρει η ομοιότητα ανάμεσα στον θάνατο της Whitney Houston και την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της



Η Bobbi Kristina, η κόρη της Whitney Houston, ανασύρθηκε αναίσθητη μέσα από την μπανιέρα της μετά την απόπειρά της να αυτοκτονήσει. Για καλή της τύχη ο σύζυγός της Nick Gordon, την βρήκε έγκαιρα αναίσθητη και την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Η ίδια όμως έπεσε σε κώμα ενώ η κατάστασή της παραμένει ακόμα κρίσιμη, καθώς έχει υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό οίδημα και η λειτουργία του εγκεφάλου της έχει μειωθεί σημαντικά.

Η 21χρονη Bobbi Kristina βρίσκεται αυτήν την στιγμή υπό αναπνευστική υποστήριξη ενώ σύμφωνα με τα ξένα μέσα, δεν επρόκειτο απλώς για μια απόπειρα αυτοκτονίας αλλά για μια υπόθεση που έχει τεράστιες ομοιότητες με τον θάνατο της μητέρας τις πριν από περίπου τρία χρόνια.

Η Whitney Houston είχε βρεθεί νεκρή στην μπανιέρα της στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 μετά από χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνα, Xanax και μυοχαλαρωτικού σύμφωνα με την τοξικολογική μελέτη. Έτσι, η κόρη της προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή της με παρόμοιο τρόπο με την διαφορά ότι προσπάθησε να πνιγεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Αφορμή για όλα αυτά φυσικά, ήταν το γεγονός ότι σε λίγες μέρες από τώρα πλησίαζε η επέτειος των τριών χρόνων του θανάτου της μητέρας της τον οποίο η Bobbi Kristina δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει. Μάλιστα όπως λέγεται, η νεαρή κοπέλα είχε ψύχωση με τον τρόπο που πέθανε η μητέρα της, προσπαθώντας έτσι να κάνει μια αναπαράσταση του τραγικού θανάτου της...