O Eddie Redmayne αποκαλύπτει: "H Jennifer Aniston θα έπρεπε να με χαστουκίσει για αυτό!"

Ο διάσημος 33χρονος ηθοποιός έχει πραγματικά πολύ χιούμορ!
O Eddie Redmayne αποκαλύπτει: "H Jennifer Aniston θα έπρεπε να με χαστουκίσει για αυτό!"



O Eddie Redmayne μπορεί να είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα αυτήν την στιγμή ενώ είναι και υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου στην ταινία "Τhe Theory of everything" όμως όπως φαίνεται έχει άλλη άποψη για τον εαυτό του! Ο ίδιος λατρεύει να γνωρίζει άλλους διάσημους ανθρώπους με αποτέλεσμα στο τέλος να ξεχνάει ότι είναι και ο ίδιος διάσημος!

Ο 33χρονος σταρ εμφανίστηκε στο live show του Jimmy Kimmel και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη! "Εγώ και η γυναίκα μου (Hannah Bagshawe) βλέπουμε πολύ συχνά Friends, είμαστε τρελοί fans της Jennifer Aniston!" είπε χαρακτηριστικά. "Όταν μάλιστα την συναντήσαμε στο party των Golden Globes καθόμασταν από πίσω της και την παρατηρούσαμε για ώρες!

Όταν λοιπόν κάποια στιγμή μας πήρε είδηση, κοίταξε κάπως σαν να λέει.. Οk, σας έχω δει! Τότε λοιπόν πλησιάσαμε κοντά για να την γνωρίσουμε! Και ναι είναι τόσο υπέροχη όσο φαίνεται! Βέβαια, θα μπορούσε να με έχει χαστουκίσει που ήμουν... stalker της για τόσες ώρες!" είπε ο Eddie αστειευόμενος στην εκπομπή.

Ακόμα, αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός είχε δει πολλές φορές και σε ακατάλληλη ηλικία το "Pretty Woman" επειδή ήταν η αγαπημένη ταινία του πατέρα του! Έτσι λοιπόν, όταν γνώρισε από κοντά την Julia Roberts στα SAG Awards, ήταν τόσο ενθουσιασμένος που ήθελε να ουρλιάξει! "I wanna tell my dad, it was amazing" είπε κατενθουσιασμένος!

Ο Eddie Redmayne και η γυναίκα του Hannah Bagshawe στο λαμπερό event των Golden Globes