Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το... καναρινί παλτό!

Το... αναπάντεχο ντύσιμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν γινόταν να μην μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων!
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το... καναρινί παλτό!



Το παλτό της Ζωής Κωνσταντοπούλου τράβηξε τα βλέμματα όλων στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης! Η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον ήξερε από πριν ότι θα αναλάβει καθήκοντα Προέδρου Βουλής κι έτσι είπε να το γιορτάσει φορώντας κάτι πολύ πολύ happy και φωτεινό!

Η νεαρή πολιτικός μας εξέπληξε για το... color blocking σύνολό της το οποίο στην κυριολεξία "έβγαζε μάτι" με αποτέλεσμα να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της και προφανώς όχι για πολιτικούς λόγους! Πάντως, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε το ντύσιμο της (πλέον) Προέδρου της Βουλής με ένα πετυχημένο χιουμοριστικό σχόλιο από αυτά που κυκλοφορούν στα social media: 

Και κάπως έτσι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με το καναρινί παλτό (το οποίο μας γύρισε πίσω στα 90s) σε συνδυασμό με το φούξια αλά barbie παντελόνι, μάλλον ήθελε να μας πει πως από σήμερα και στο εξής θα πρέπει να βάλουμε λίγο περισσότερο χρώμα στο ντύσιμό μας- και γιατί όχι- και στην καθημερινότητά μας!

Πάντως, το ίδιο παλτό είχε φορέσει και σε παλαιότερη εμφάνισή της πριν από δύο χρόνια στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ποντικοπαγίδα" με μαύρο όμως παντελόνι!