Σαμαράς: Τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ. Ο πρωθυπουργός μιλάει χωρίς να ξέρει ότι η κάμερα γράφει

Διέρρευσε βίντεο με τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει χιούμορ!
Σαμαράς: Τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ. Ο πρωθυπουργός μιλάει χωρίς να ξέρει ότι η κάμερα γράφει



Όλοι έχουν δικαίωμα στη γκάφα ακόμη και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Το video από τα παρασκήνια των γυρίσματα για το  διαφημιστικό σποτάκι των εκλογών διέρρευσε στο Internet και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως viral.

Ο Αντώνης Σαμαρά προβάρει τα λόγια του  και περιμένει  να ακούσει τις  οδηγίες   του σκηνοθέτη, ο οποίος δεν μένει πολύ ικανοποιημένος και ζητάει  από τον Σαμαρά να το ξαναπεί « πιο χαρούμενος όλο αυτό, πιο αισιόδοξος, με χαμογελάκι» είναι οι νέες εντολές. «Το 'κανα» διαμαρτύρεται ο Αντώνης Σαμαράς. «Όχι αφού το έχετε πολύ καλύτερα. Είναι αυτό το λίγο πιο ερωτικό που κάνετε» συνεχίζει ο σκηνοθέτης. «Τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ» του απαντά με χαμόγελο ο Αντώνης Σαμαράς. Η σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τα βίντεο και τους σκηνοθέτες δεν ξεκίνησε με το δεξί μια και από το πρώτο κι όλας γύρισμα ο πρωθυπουργός έμεινε δυσαρεστημένος και χρειάστηκε να αντικατασταθεί ο σκηνοθέτης.

Ποια θα είναι η αντίδραση του πρωθυπουργού δεν το ξέρουμε, αλλά ελπίζουμε να του πει κάποιος, ότι τα  λάθη και οι γκάφες σε κάνουν πιο ανθρώπινο και προσιτό.