Δεν άντεξαν τον χωρισμό! Demy- Πετρετζίκης δίνουν δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δυο τους είναι ξανά μαζί.
Δεν άντεξαν τον χωρισμό! Demy- Πετρετζίκης δίνουν δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους



Ο χωρισμός τους ξάφνιασε τους πάντες, αφού ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα νεαρά ζευγάρια! Μπορεί βέβαια η φήμη να είχε ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου, όμως όταν πριν λίγες μέρες ο γνωστός σεφ ρωτήθηκε για τον χωρισμό του, είπε: "Σέβομαι την Δήμητρα και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά που με ρωτούν" χωρίς να θέλει να αποκαλύψει την αιτία που τους απομάκρυνε. 

Ωστόσο, πάει περίπου ένας μήνας από τότε που η Demy και ο Άκης Πετρετζίκης αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά, ενώ κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για το θέμα. Απ' ότι φαίνεται, αυτή η κίνηση και των δυο φανέρωνε πως ίσως δεν ήταν έτοιμοι να χωρίσουν για πάντα και μάλλον ήθελαν λίγο χρόνο να σκεφτούν, ενώ το πιο πιθανό είναι να πέρασαν μια μεγάλη κρίση στην σχέση τους. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσαν στην εφημερίδα Real News πως ο χωρισμός τους τελικά δεν είναι οριστικός και πως ούτε η Demy, ούτε και ο Άκης Πετρετζίκης είναι διατεθειμένοι να χαλάσουν τόσο εύκολα μια σχέση τριών ετών.

Μάλιστα, ανέφεραν πως το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό στέκι στην Βουλιαγμένη για καφέ, προκειμένου να τα βρουν και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, καθώς κανένας από τους δυο δεν έχει ξεπεράσει τον άλλον. Η αλήθεια πάντως είναι, πως άμα είσαι ερωτευμένος δεν χωρίζεις τόσο εύκολα. Ωστόσο, ο χρόνος θα δείξει...