Πρώτη νίκη για τον Bill Cosby: Διέψευσε ένα από τα «θύματά» του

Ο διάσημος κωμικός κατάφερε να αποδείξει πως ουδέποτε πλησίασε μια από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση.
Πρώτη νίκη για τον Bill Cosby: Διέψευσε ένα από τα «θύματά» του



Ο Bill Cosby δεν σταματά να πολεμά για να αποδείξει πως δεν έχει βιάσει καμία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, με τον δικηγόρο του να αποδεικνύει πως μια εξ αυτών έλεγε ψέματα με τη νίκη αυτή να είναι η πρώτη για τον 77χρονο κωμικό.

Όπως αναφέρει ΤΜΖ, η Chloe Goins ισχυριζόταν πως στις 9 Αυγούστου του 2008 ο Cosby της είχε ρίξει στο ποτό χάπι σε πάρτι στο Playboy Mansion και στην συνέχεια την βίασε. Ο Marty Singer, δικηγόρος του Cosby, απέδειξε πως ο πελάτης του όχι μόνο δεν ήταν στο Playboy Mansion εκείνη την ημέρα αλλά... 2,5 χιλιάδες μίλια μακριά, στη Νέα Υόρκη.

Ο φάκελος που κατέθεσε η Goins έχει πολλά κενά ενώ μια ακόμη σημαντική παράμετρος είναι πως το τότε party είχαν καλύψει τα media, ωστόσο ο Bill Cosby δεν είναι σε καμία φωτογραφία. Και οι Αμερικανοί φωτογράφοι δύσκολα δεν θα απαθανάτιζαν τον... εθνικό τους κωμικό.

Να θυμίσουμε πως ο Bill Cosby κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από 20 και πλέον γυναίκες ενώ έχει προσλάβει ομάδα ντετέκτιβ για να αποδείξει την αθωότητα του!