H μάχη των... οπισθίων! Οι αδερφές Kardashian τρελαίνουν κόσμο με την εμφάνισή τους

Κim και Khloe, ντύθηκαν, στολίστηκαν και βγήκαν βόλτα στο Los Angeles.
H μάχη των... οπισθίων! Οι αδερφές Kardashian τρελαίνουν κόσμο με την εμφάνισή τους



Οι αδερφές Kardashian εμφανίστηκαν στο Los Angeles και όπως ήταν φυσικό για ακόμα μια φορά, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους! Εκτός από την μάχη των... οπισθίων ανάμεσά τους, αυτήν την φορά είχαμε την μάχη των booties! Ποια από τις δύο αδερφές φόρεσε καλύτερα το μποτάκι; 

H 34χρονη Κim επέλεξε ένα total black σύνολο, συνδυάζοντας μια μαύρη στενή φούστα πάνω από την μέση με ένα crop top, δερμάτινο jacket και σουέντ button-up boots Balmain αξίας £850. Η 30χρονη αδερφή της Khloe ωστόσο, εμφανίστηκε λίγο πιο casual αλλά πάντα chic, φορώντας μαύρη στενή μπλούζα, blue jeans και εντυπωσιακά high heels προσπαθώντας να κάνει την διαφορά σε σχέση με το classy look της αδερφής της. 

Ποια από τις δύο κέρδισε την μάχη όμως; Mάλλον η Kim! Βέβαια, δεν είδαμε τι φόρεσε και η τρίτη αδερφή της παρέας Kourtney, μιας και επρόκειτο να συναντηθούν όλες μαζί σαν τις "τρεις χάριτες" για μεσημεριανό στο γνωστό Blu Jam Cafe. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι η Khloe έτσι όπως το πάει στο τέλος θα μπορεί άνετα να αναμετρηθεί με την Kim για το ποια από τις δύο έχει τα... μεγαλύτερα οπίσθια!