Cara Delevingne- Kendall Jenner: Με hot κολάν και σορτς κάνουν βόλτες στο Los Angeles

Δύο hot κορίτσια που τυχαίνει να είναι και κολλητές...
Cara Delevingne- Kendall Jenner: Με hot κολάν και σορτς κάνουν βόλτες στο Los Angeles



Eίναι κολλητές και ό,τι κάνουν, το κάνουν μαζί! Η μια λατρεύει τόσο πολύ την παρέα της άλλης, που αυτήν την φορά επέλεξαν να κάνουν έναν περίπατο στο Runyon Canyon του Los Angeles τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους! Ο αρχικός σκοπός τους ήταν να πάνε για πεζοπορία και μόλις "ζεσταθούν" να συνεχίσουν με πιο σκληρή γυμναστική και τρέξιμο αλλά μάλλον δεν... τους βγήκε!

Αν και η 19χρονη Kendall, είχε το κατάλληλο ντύσιμο για τρέξιμο φορώντας yoga pants, αμάνικο t-shirt, άνετα αθλητικά παπούτσια και ένα μπουκαλάκι νερό, η Cara της το χάλασε! Το 22χρονο μοντέλο, μάλλον δεν κατάλαβε καλά τι ακριβώς θα έκαναν (κακή συνεννόηση που λέμε) και εμφανίστηκε με super κοντό τζιν σορτς, μπορντό crop top που φανέρωνε το σουτιέν της και αθλητικά παπούτσια που δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για workout!

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως τα δύο sexy κορίτσια ξεσήκωσαν με το πέρασμά τους, τους δρόμους του Los Angeles! Ωστόσο, τα in fashion γυαλιά τους και οι ponytail κοτσίδες τους ήταν άλλο ένα highlight στην όλη τους εμφάνιση!