Breastaurants: Super sexy κοπέλες με πληθωρικό μπούστο σερβίρουν προκαλώντας πανικό!

Tα breastaurants είναι πλέον γεγονός! Άραγε τα restaurants θα αποτελούν παρελθόν μέσα στα επόμενα χρόνια;
Breastaurants: Super sexy κοπέλες με πληθωρικό μπούστο σερβίρουν προκαλώντας πανικό!



Τα breastaurants είναι ό,τι πιο hot "παίζει" αυτήν την στιγμή σε εστιατόριο στην Αμερική! Οι "απόγονοι" των Hooters, της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων που πρωτοάνοιξαν στην Αμερική το 1983. Τα Hooters είχαν προκαλέσει σάλο τότε για τις sexy σερβιτόρες με το πληθωρικό μπούστο, τις κοντές φούστες, τα σορτς και τα hot καλσόν!

Σε παρόμοιο μοτίβο κυμαίνονται και τα νέου τύπου εστιατόρια στα οποία όμορφες, χυμώδεις κοπέλες σερβίρουν μακαρόνια, hamburger, πατάτες τηγανιτές, nuggets και σάντουιτς ενώ κατά βάση οι πελάτες είναι άντρες που απολαμβάνουν παγωμένη βαρελίσια μπύρα!

Οι πωλήσεις στα συγκεκριμένα εστιατόρια και η απήχηση των πελατών είναι τεράστια σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, αφήνοντας πίσω κατά πολύ τα TGI Friday's ή τα Olive Garden. Ωστόσο, σε αυτά τα εστιατόρια υπάρχουν και πολλά κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης που φθάνουν μέχρι και το 80% καθώς η πλειοψηφία των πελατών είναι άντρες και οι κοπέλες είναι προκλητικά ντυμένες...

Ποια είναι όμως τα πιο γνωστά breastaurants; 

Tilted Kilt

Οι σερβιτόρες είναι ντυμένες με βάση το παραδοσιακό ντύσιμο της Σκωτίας. Δηλαδή κοντή καρό φούστα και λευκό πουκάμισο ή αλλιώς το old time classic ντύσιμο της... μαθήτριας!

 Twin Peaks

Με sexy καρό μπουστάκι, την κοιλιά έξω και super κοντό σορτσάκι οι σερβιτόρες αναστατώνουν στο πέρασμά τους σερβίροντας τα πιο καλομαγειρεμένα πιάτα!

Bikini Sports Bar & Grill

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Σε ένα μαγαζί που άνοιξε το 2011 στο Τexas οι κοπέλες σερβίρουν με καυτά bikini και super κοντά τζιν σορτσάκια! 

Heart Attack Grill

Οι σερβιτόρες ντυμένες... sexy νοσοκόμες ξεσηκώνουν το Las Vegas με την εμφάνισή τους, ενώ είναι πάντα σε ετοιμότητα για επείγοντα περιστατικά! 

Ηooters

O πρωτοπόρος των breastaurants που άνοιξε για πρώτη φορά στην Florida των ΗΠΑ το 1983 και συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι σήμερα έχοντας πάνω από 430 αλυσίδες καταστημάτων! Τα sexy κορίτσια του φοράνε τα ρούχα κατατεθέν του μαγαζιού, δηλαδή hot πορτοκαλί σορτσάκι και στενό λευκό αμάνικο t-shirt... 

Βέβαια, μέχρι στιγμής στην Ελλάδα τέτοιο official μαγαζί δεν έχει ανοίξει ωστόσο όλα είναι πιθανά με τέτοια ραγδαία εξάπλωση...