Παντρεύτηκε κρυφά η Ελένη Μενεγάκη και δεν μας είπε τίποτα;

Η Ελένη φόρεσε βέρα στο δεξί και εμείς δεν πήραμε χαμπάρι. Έτσι λένε οι τελευταίες πληροφορίες...
Παντρεύτηκε κρυφά η Ελένη Μενεγάκη και δεν μας είπε τίποτα;



Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει μυστικό γάμο, όμως ένα νέο δημοσίευμα θέλει την Ελένη ήδη παντρεμένη! Όπως λένε όσοι ξέρουν ο γάμος της Ελένης και του Μάκη Παντζόπουλου είναι μέσα στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού μια και η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" βρίσκεται πλέον στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Μάρτιο. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του περιοδικού Hello η Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αντάλλαξαν βέρες όταν ένιωσαν σίγουροι ότι θα είναι για πάντα μαζί. " Δεν νομίζω ότι έπεται ένας ακόμα θρησκευτικός γάμος για την Ελένη. Στα χαρτιά κατά πάσα πιθανότητα είναι ήδη παντρεμένοι" εκμυστηρεύτηκε άτομο του στενού περιβάλλοντος της Ελένης στο περιοδικό.

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από πέντε χρόνια και σύντομα θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επομένως, ένας πολιτικός γάμος είναι κάτι που επιθυμούσαν και ήταν στα σχέδιά τους, μιας και ο θρησκευτικός γάμος λόγω δημοσιότητας θα έπαιρνε άλλες διαστάσεις. Άλλωστε η Ελένη μέχρι στιγμής έχει σεβαστεί τα παιδιά της και τον προηγούμενο γάμο της καθώς και την τωρινή εγκυμοσύνη της με το παραπάνω μια και απέφυγε δηλώσεις, συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις.

Η αλήθεια πάντως είναι πως το τελευταίο διάστημα οι μυστικοί γάμοι είναι της μόδας, αφού πολλοί είναι οι επώνυμοι που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πιάνοντας μας εξ' απήνης! Αποστόλης Τότσικας- Ρούλα Ρέβη, Ιωσήφ Μαρινάκης- Χρύσα Καλπάκη, η απόλυτη star Cameron Diaz με τον αγαπημένο της Benji Madden και πολλοί ακόμα...