Instagram report: Η προετοιμασία των stars για την εμφάνισή τους στα Golden Globes

Πώς προετοιμάστηκαν οι celebrities για να λάμψουν στο red carpet;
Instagram report: Η προετοιμασία των stars για την εμφάνισή τους στα Golden Globes



Τα Golden Globes έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας από χθες, αφού δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τους stars στο κόκκινο χαλί! Οι πιο διάσημοι celebrities έβαλαν εντυπωσιακές τουαλέτες και κομψά σμόκιν τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους! Και φυσικά στο τέλος καταλάβαμε ότι χρειάστηκαν πολλές πολλές ώρες ετοιμασίας μέχρι να εμφανιστούν στο ξενοδοχείο Hilton του Beverly Hills.

Tην Κυριακή το απόγευμα ο hairstylist της Jennifer Aniston, Chris McMillan, ανέβασε μια φωτογραφία ενώ έφτιαχνε τα μαλλιά της 45χρονης ηθοποιού δείχνοντας μας πως οι natural μπούκλες είναι hot! Φυσικά μέσα στο πλάνο φαίνεται το.... μανίκι tattoo του!

Η δε Katherine Heigl, φόρεσε ένα άνετο λευκό μπουρνούζι και πόζαρε ενώ δεχόταν ιδιαίτερες περιποιήσεις ομορφιάς! Φυσικά στο πλάνο είδαμε και τις υπέροχες ροζ γόβες της ενώ η ίδια έγραψε: "The Glam Squad in action".

H πανελίστρια του Fashion Police στο Ε, Giuliana Rancic, πόσταρε μερικές φωτογραφίες πότε ενώ περίμενε με αγωνία να ξεκινήσει το event δίπλα στην Kelly Osbourne, ενώ λίγο πιο μετά μας έδειξε το υπέροχο φόρεμα της από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα θαυμάσιο λευκό φόρεμα της σχεδιάστριας Peggy Hartanto.

Η Μαρία Μενούνος από την άλλη, ανέβασε μια selfie κατά την διάρκεια της ετοιμασίας, ενώ βαφόταν μπροστά από τον καθρέπτη φορώντας το άσπρο μπουρνούζι της. So hot!

Η Κate Hudson πάλι, είπε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας λίγο πριν εμφανιστεί στα βραβεία, για αυτό ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία!

Και φυσικά, η 41χρονη Heidi Klum ανέβασε μια black & white φωτογραφία όπου σαν ντίβα άλλης εποχής ποζάρει ενώ την βάφουν και της φτιάχνουν μαλλί... βαγκ!