Fifty Shades of Grey: Mια ταινία που μπορούν να παρακολουθήσουν και οι κάτω των 17 ετών!

Οι "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι" όπως φαίνεται θα είναι μια ταινία που θα μπορεί να παρακολουθήσει και μια έφηβη 16 ετών!
Fifty Shades of Grey: Mια ταινία που μπορούν να παρακολουθήσουν και οι κάτω των 17 ετών!



Big news για τους teenagers σήμερα! Τελικά η ταινία "Fifty Shades of Grey" σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, αλλά θα προβληθεί στους κινηματογράφους κανονικά και θα έχουν την δυνατότητα και οι έφηβοι να την παρακoλουθήσουν με απαραίτητη όμως την γονική συναίνεση.

Όλο το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες έλεγαν πως η ταινία θα χαρακτηριστεί ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 17 ετών, όμως πλέον αυτό αποτελεί παρελθόν. Ωστόσο, η σεναριογράφος της ταινίας Kelly Marcel, έχει δηλώσει πως η ταινία θα είναι πρόστυχη, θα έχει ακατάλληλες σκηνές, σκληρούς διαλόγους και πως σίγουρα θα χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βγουν δύο versions της ταινίας. Η μια θα χαρακτηριστεί ως R, δηλαδή ως κατάλληλη με απαραίτητη την γονική συναίνεση στην οποία θα κοπούν κάποιες σκηνές, ενώ στην άλλη version που θα είναι NC-17, δηλαδή ακατάλληλη για κάτω των 17 ετών, θα δούμε όλα όσα ακούμε τα τελευταία δύο χρόνια για την περιβόητη ταινία. Άκρως ερωτικό περιεχόμενο, σκηνές βίας, προκλητικοί διάλογοι, σεξ και γυμνό...