Χρόνια Πολλά Σάκη! Ο Έλληνας star μεγάλωσε μαζί μας και έγινε 44 ετών

O δικός μας pop star έχει σήμερα γενέθλια! Ένα μικρό αφιέρωμα από την καριέρα, την ζωή του και μερικές συλλεκτικές φωτογραφίσεις του.
Χρόνια Πολλά Σάκη! Ο Έλληνας star μεγάλωσε μαζί μας και έγινε 44 ετών



Χρόνια Πολλά Σάκη! Ο Έλληνας σούπερ σταρ γεννήθηκε σαν σήμερα στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου 1972, πριν από 44 χρόνια, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο χρόνος του έχει φερθεί πολύ καλά. Εκτός από ελάχιστες αλλαγές στο στυλ και στην εμφάνισή του ο Σάκης Ρουβάς παραμένει όμορφος και λαμπερός όπως την πρώτη μέρα που τον είδαμε (ή για να είμαστε ειλικρινείς σήμερα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός). Δεν είναι τυχαίο που ο Σάκης θωρείται ως ο απόλυτος Έλληνας pop star. 

Η αρχή
Ήταν το 1991, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κερδίζοντας το πρώτο βραβείο, με το τραγούδι "Παρ’ τα". Εκείνο το βράδυ η τύχη χαμογέλασε στον Σάκη που σύντομα θα έστρεφε όλα τα βλέμματα πάνω του. Μια μέρα μετά, κυκλοφορεί το πρώτο του solo album με τίτλο "Σάκης Ρουβάς" το οποίο σημειώνει πολύ υψηλές πωλήσεων.

Ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφορεί το album "Mην αντιστέκεσαι" κάνοντας όλο τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί στο πέρασμά του. Τότε ξεκίνησε και η πρώτη γενιά από "Ρουβίτσες" οι οποίες πολλαπλασιάζονταν σε χρόνο μηδέν. Το 1995 συνεργάζεται με τον Νίκο Καρβέλα και τη Nαταλία Γερμανού δημιουργώντας το απόλυτο hit της χρονιάς: "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα", ενώ ξεκινά live εμφανίσεις στο Χάος μαζί με την Αννα Βίσση.

Η συνεργασία του με την Pepsi το 2000 άφησε εποχή, καθώς το spot σε παραγωγή Βρετανών και με σενάριο ειδικά γραμμένο για εκείνον, εντυπωσίασε. Το 2004 είναι η χρονιά της Eurovision και όλοι κουνιούνται στους ρυθμούς του "Shake it". Τότε κερδίζει για δεύτερη φορά το βραβείο του καλύτερου Pop τραγουδιστή. 

Εκείνο το διάστημα, μετρούσε ήδη έναν χρόνο σχέσης με την Κάτια Ζυγούλη και δίκαια όλοι τους θεωρούσαν ως το πιο λαμπερό ζευγάρι. Στις 2 Νοεμβρίου 2008 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Αναστασία. Τρία χρόνια μετά, η οικογένεια Ρουβά μεγάλωσε κατά ένα μέλος καθώς ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ο Αλέξανδρος, ενώ στις 3 Ιανουαρίου 2013 γεννήθηκε και η Αριάδνη.

Οι επιτυχίες και τα μεγάλα shows συνεχίζονται, ενώ τον Μάϊο του 2010 ο Σάκης κυκλοφορεί ψηφιακά τη νέα ανατρεπτική rock μπαλάντα "Εμένα θες" την οποία το κοινό την λατρεύει. O Σάκης δοκίμασε το ταλέντο του ως ηθοποιός πρωταγωνιστώντας στην παράσταση "Ηρακλής: οι 12 άθλοι" ενώ πέρσι τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του στα φετινά βραβεία τέχνης "Κάρολος Κουν" με αφορμή την βράβευση του στο αρχαίο δράμα. 

Σήμερα έχει κερδίσει το δικαίωμα να θεωρείται ο πιο αγαμένος ποπ σταρ της χώρας. 

Ο Σάκης μας τραγουδά μέσα από την πισίνα "Θέλεις ή δεν θέλεις"