Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Ρομαντικό εορταστικό τριήμερο για δύο

Οι δυο τους πέρασαν ένα όμορφο τριήμερο...
Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Ρομαντικό εορταστικό τριήμερο για δύο



Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι ξεκάθαρο πως όχι απλώς δεν χωρίζουν αλλά διανύουν και μια από τις καλύτερες φάσεις τους. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό η Μακρυπούλια έβαλε τέλος στα σενάρια περί χωρισμού ενώ είχε δηλώσει κιόλας: "Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες, ότι όλα είναι ήρεμα και είμαι ζεν. Απλώς, δεν υπάρχει η υπερβολή των καβγάδων, όπου λέγονται ασυναρτησίες. Διαφωνίες και εντάσεις υπάρχουν. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως μία σχέση χωρίς καβγάδες είναι βαρετή. Είναι κάποια τσιτάτα που υιοθετούνται και έτσι περνάει στο υποσυνείδητο του άλλου ότι αν δεν τσακώνεσαι, βαριέται στη σχέση του".

Οι δυο τους είναι τέσσερα χρόνια μαζί, ενώ σύμφωνα με την RealLife πέρασαν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Ο φακός τους εντόπισε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα αφορμή για το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους ήταν η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο θέατρο Βεργίνα το βράδυ των Χριστουγέννων. Οι δυο τους έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου μάλιστα προτίμησαν να περάσουν την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες καθώς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό έργο "Ήρθες και θα μείνεις" στο πλευρό του Γιώργου Βαλτινού.