Κατερίνα Λέχου: Τι να το κάνω το όμορφο πρόσωπο;

Για την αλλαγή που φέρνει ο χρόνος πάνω της, μίλησε η γνωστή ηθοποιός.
Κατερίνα Λέχου: Τι να το κάνω το όμορφο πρόσωπο;



Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε σε συνέντευξη της πως οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν ενώ τόνισε πως προτιμά ένα… ζαρωμένο πρόσωπο αλλά να έχει ενέργεια.

«Δεν με πειράζει που χάνω τη νιότη μου, αλλά βαθιά με πειράζει που χάνω τις δυνάμεις μου. Το σκέφτομαι. Μου αρέσει πάντα να διαλέγω. Λέω: “Τι θα ήθελες; Να είσαι μια κουκλίτσα, να μοιάζεις 20 χρόνων και να μην μπορείς να σύρεις το πόδι σου; Ή να είσαι ψιλοζαρωμένη, αλλά να σφύζεις από ενέργεια;”. Και διάλεξα το δεύτερο. Θέλω να έχω ένα μυαλό που δουλεύει τούρμπο και ένα σώμα δυνατό. Το πρόσωπο τι να το κάνω; Κάποια στιγμή θα καταπέσει», σχολίασε στο περιοδικό ΟΚ η 47χρονη ηθοποιός.

Η Κατερίνα Λέχου, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και ενάμιση χρόνο με τον Μάνο Στρατάκη, πρόσθεσε πως η καθημερινότητα της έχει αλλάξει άρδην για τον λόγο αυτό: «Κάνω οικονομία δυνάμεων. Επιλέγω πια να κάνω μία δουλειά την ημέρα. Ή θα μαγειρέψω ή θα πάω σουπερμάρκετ ή θα πάω στον λογιστή μου. Κάνω ένα από όλα, όχι όπως παλιά που τα έκανα όλα και μετά πήγαινα στην παράσταση. Πλέον δεν μπορώ. Με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου».