Kate- William: Χριστούγεννα στους γονείς της χωρίς την Βασίλισσα

Άραγε... να θύμωσε η Βασίλισσα που ο William και η Kate πήγαν για φαγητό στους γονείς της και δεν ακολούθησαν εκείνη; Έτσι λένε οι κακές γλώσσες...
Kate- William: Χριστούγεννα στους γονείς της χωρίς την Βασίλισσα



Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, έφθασαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου στην εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής στο Sandringham. Φυσικά συνοδεύονταν από την Βασίλισσα, τον πρίγκιπα Φίλλιπο, τον πρίγκιπα Χάρη και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μαζί τους ήταν και οι γονείς της Kate, Carole και Michael, αλλά και τα μικρότερα αδέρφια της Kate, Pippa και James. 

Mετά το τέλος της λειτουργίας, ο William και η Kate ήρθαν στο αιώνιο δίλλημα που έρχεται κάθε ζευγάρι προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις και στα οικογενειακά του καθήκοντα. Έτσι φέτος σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, επέλεξαν να δειπνήσουν στους γονείς της Kate, χωρίς την Βασίλισσα Ελισάβετ. 

Έτσι, το ζευγάρι πήγε για δείπνο στη βίλα των Middleton στο Norfolk προκειμένου να δοκιμάσει την παραδοσιακή γαλοπούλα, αντί να ακολουθήσει την Βασίλισσα και τον Φίλιππο στο Sandringham όπως έκαναν πέρσυ. Φυσικά απών από την οικογενειακή συνάντηση ήταν ο prince George, ο οποίος με βάση όσα είπε η Kate σε μια γυναίκα, έκανε πολύ φασαρία για αυτό επέλεξαν να μην τον πάρουν μαζί τους.