Αγγελική Ηλιάδη: Τι κι αν είναι 37; To σώμα της μοιάζει με... 20άρας

Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, ενώ κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Αγγελική Ηλιάδη: Τι κι αν είναι 37; To σώμα της μοιάζει με... 20άρας



H Αγγελική Ηλιάδη έκανε ένα mini ταξιδάκι για επαγγελματικούς λόγους στα Σκόπια, πραγματοποιώντας μια super εμφάνιση στο Hotel- Casino Princess στην επαρχία της Βογδάντσας. Η 37χρονη τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της, φορώντας ένα κοντό μπλε φόρεμα με κρόσσια και glitter που αναδείκνυε το μπούστο της.

Η Ηλιάδη, λίγους μόλις μήνες μετά την γέννηση του γιου της Βασίλη που απέκτησε με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης ενώ μέσα από σκληρή γυμναστική το σώμα της είναι στα καλύτερά του, με εκείνη να φαίνεται πως έχει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη: "Ακόμη και στην εγκυμοσύνη, που είχα πάρει 17 κιλά, δεν αγχώθηκα για να επανέλθω αμέσως. Πιστεύω πως ίσως αυτός να ήταν και ένας από τους λόγους που τα κιλά εξαφανίστηκαν γρήγορα χωρίς να το καταλάβω." 

"Μαγειρεύω πάντα και δεν μου αρέσει να στερούμαι. Λατρεύω καθετί που φτιάχνεται με μακαρόνια. Θέλω να τρώω ό,τι θέλω, όταν το θέλω. Δεν μπορώ τους περιορισμούς στη διατροφή. Θα πρέπει να είμαι σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα για να συμμορφωθώ με κάτι τέτοιο και δε συμβαίνει συχνά" έλεγε τότε χαρακτηριστικά ενώ είχε αποκαλύψει πως δεν κάνει ειδική διατροφή. Πλέον, η Αγγελική Ηλιάδη πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σάββα, συνδυάζοντας γάμο και βάπτιση. 

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό