Tάμτα: Δεν πίστεψα ποτέ στον Άγιο Βασίλη

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει στο followme.gr τα καλύτερα Χριστούγεννα και θυμάται στιγμές από την παιδική της ηλικία, όταν ήταν ακόμα στη Γεωργία.
Tάμτα: Δεν πίστεψα ποτέ στον Άγιο Βασίλη



Η τραγουδίστρια με τα χίλια πρόσωπα και τις πρωτότυπες στιλιστικές της εμφανίσεις μοιράζεται μαζί μας τις μικρές χαρές των Χριστουγέννων και αποκαλύπτει πως δεν πίστεψε ποτέ στον Άγιο Βασίλη. Η Τάμτα ελπίζει πως φέτος θα περάσει καλύτερα από ποτέ τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Του Αρτ

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το talent show "Super Idol" και απέδειξε ότι καμιά φορά το να παίρνεις την δεύτερη θέση δεν σημαίνει πως δεν σε περιμένει μια υπέροχη, λαμπρή καριέρα! Σήμερα έχει ήδη διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στην Ελλάδα στο ποπ ρεπερτόριο με σημαντικές συνεργασίες και νιώθει έτοιμη για μια καταπληκτική χρονιά! 

Ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα για σένα;

Νομίζω τα καλύτερα θα έρθουν. Αυτό που μου προκαλούν αυτές οι γιορτές είναι λίγη μελαγχολία.

Πίστευες στον Άγιο Βασίλη;

Δεν πίστευα στον Άγιο Βασίλη. Δεν θυμάμαι ποτέ να πιστεύω στην ύπαρξή του. Δεν θυμάμαι αν δύο χρονών πίστευα, αλλά όσο με θυμάμαι δεν πίστευα ποτέ.

Γούρια έχεις, θέλεις ας πούμε κάποιο συγκεκριμένο άτομο να σου κάνει ποδαρικό;

Όχι, αλλά θυμάμαι σε όλη τη γειτονιά εμένα φώναζαν για ποδαρικό. Η μαμά μου έφτιαχνε γλυκά και σε κάθε σπίτι πήγαινα με τα γλυκά.

Θα ήθελες να γυρίσεις το χρόνο πίσω;

Κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά, δεν θα ήθελα να γυρίσω τίποτα πίσω. Μια χαρά ήταν και πριν και τώρα καλά είναι και στο μέλλον ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερα.

Για το ρεβεγιόν ετοιμάζεις γλυκά και φαγητά;

Όχι γιατί δεν έχω χρόνο και συνήθως τα κάνει η μαμά μου. Όταν έχεις τη μαμά στο σπίτι ξέρεις πως είναι.

Φέτος τη δώρα θα πάρεις στους δικούς σου ανθρώπους;

Αυτό που θα κάνω σίγουρα δώρο στη μαμά μου είναι δύο εισιτήρια για την παράσταση “Η μελωδία της ευτυχίας” που είναι αγαπημένο της έργο από το σινεμά.