Τέλος στις φήμες χωρισμού βάζει η Ζέτα! Το μονόπετρο που της χάρισε ο Χατζηγιάννης

Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης όχι απλώς δεν χωρίζουν, αλλά είναι μαζί και περνάνε τέλεια!
Τέλος στις φήμες χωρισμού βάζει η Ζέτα! Το μονόπετρο που της χάρισε ο Χατζηγιάννης



To τελευταίο διάστημα ενώ οι φήμες οργιάζουν πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, μια νέα φωτογραφία της Ζέτας που δημοσιεύει το περιοδικό Hello φέρνει τα πάνω κάτω. H ίδια η Ζέτα αποκάλυψε πως το μονόπετρο της το χάρισε ο Χατζηγιάννης όχι όμως ως... πρόταση γάμου, αλλά ως δώρο για τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα σενάρια περί χωρισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μακρυπούλια βρέθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του Action24 "Face 2 Face". Η ίδια κάνει τον απολογισμό της για το 2014, αποκαλύπτει τους στόχους της για τη νέα χρονιά, ενώ συν τοις άλλοις αναφέρεται στη ζωή της και στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο πως το ζευγάρι όχι απλώς δεν χωρίζει αλλά διανύει και μια από τις καλύτερες φάσεις του. Οι δυο τους είναι τέσσερα χρόνια μαζί, ενώ η Μακρυπούλια πριν από λίγο διάστημα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την σχέση τους: "Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες, ότι όλα είναι ήρεμα και είμαι ζεν. Απλώς, δεν υπάρχει η υπερβολή των καβγάδων, όπου λέγονται ασυναρτησίες. Διαφωνίες και εντάσεις υπάρχουν. Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως μία σχέση χωρίς καβγάδες είναι βαρετή. Είναι κάποια τσιτάτα που υιοθετούνται και έτσι περνάει στο υποσυνείδητο του άλλου ότι αν δεν τσακώνεσαι, βαριέται στη σχέση του".

Επιπλέον, έλεγε χαρακτηριστικά πως όσο περνάει ο καιρός δένεται ακόμα περισσότερο μαζί του: "Mετά από τέσσερα χρόνια σε μία σχέση θεωρητικά υγιή, γίνεσαι ένα με τον άλλο . Ζυμώνεσαι μαζί του. Οι δύο εξελίσσονται μαζί και γίνονται ένα .Εξακολουθώ να θαυμάζω το μυαλό του αλλά τώρα πια είναι σα να λειτουργούμε μ’ ένα μυαλό τις περισσότερες φορές. Το έχουν αυτό οι σχέσεις. Όταν οι άνθρωποι ζούνε μαζί ενώνονται σε πολλά πράγματα". 

Η φωτογραφία με το... εντυπωσιακό μονόπετρο

Οι δυο τους σε παλαιότερες στιγμές...