Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Άννας Βίσση - Πόσα κεράκια έσβησε;

Δείτε όλη την οικογένεια της τραγουδίστριας ξανά μαζί.
Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Άννας Βίσση - Πόσα κεράκια έσβησε;



Με τον πιο πρωτότυπο τρόπο ευχήθηκαν συγγενείς και φίλοι στην Άννα Βίσση για τα γενέθλια της! Ετοίμασαν μια μεγάλη τούρτα με δύο καμπάνες για να παραπέμπει στη νέα της ροκ όπερα "Οι καμπάνες του Edelweiss" που θα ανέβει σε περίπου ένα μήνα στο Pantheon Theater.

Η Άννα Βίσση έκλεισε τα 57 και όπως βλέπετε λάμπει από ευτυχία! Μετά από καιρό είδαμε μια οικογενειακή φωτογραφία με την μητέρα της, τις αδελφές της Νίκη και Λία αλλά και τον Νίκο Καρβέλα να είναι όλοι μαζί και να γιορτάζουν τα γενέθλια της αγαπημένης τους Αννούλας (όπως της αρέσει να την λένε). Η μόνη που έλειπε ήταν η κόρη της Σοφία, η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγο της Θανάση Πανουργιά και το ενός έτους γιο τους, τον μικρό Νικόλα.

Μετά τους "Δαίμονες" και τη "Μάλα" έρχονται "Oι καμπάνες του Edelweiss" που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας για την Άννα Βίσση και θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας. Πρόκειται για μια ανατρεπτική rock opera που η υπόθεση της θα θυμίζει αρχαία τραγωδία. Η ιστορία μιας μάνας που χάνει το γιό της, τον ξαναβρίσκει μετά από πολλά χρόνια και, χωρίς να ξέρει ποιος είναι, τον ερωτεύεται. Όσο για τον τίτλο, το edelweiss είναι ένα σπάνιο μικρό άσπρο φυτό που φυτρώνει στις Άλπεις και σημαίνει ευγενές - λευκό.