Πωλείται το κινηματογραφικό αμάξι του Paul Walker για... χρυσάφι!

Το αυτοκίνητου που οδηγούσε ο αδικοχαμένος ηθοποιός στο Fast and the Furious βγαίνει στο... σφυρί για αρκετά εκατομμύρια!
Πωλείται το κινηματογραφικό αμάξι του Paul Walker για... χρυσάφι!



Ο Paul Walker έγινε διάσημος μέσα από την περιπέτεια Fast and the Furious και τώρα ο ιδιοκτήτης ενός από τα αυτοκίνητα που οδήγησε ο 40χρονος ηθοποιός το πουλάει αντί... 4 εκατομμυρίων λιρών!

Το μπλε Nissan Skyline R34, το οποίο οδηγούσε ο Walker στην 4η ταινία της σειράς το 2009, ανήκει στον κύριο Peter Kolbeck, με τον Γερμανό να το βγάζει στο «σφυρί». Η αξία του οχήματος είναι αρκετά υψηλή γιατί είναι το μοναδικό Skyline που χρησιμοποιήθηκε καθώς τα υπόλοιπα 8 που πήραν μέρος ήταν... πλαστικά με κινητήρα VW Beetle!

Το πανέμορφο αυτοκίνητο είναι 2,6 λίτρων και θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα στον μηχανοκίνητο χώρο, καθώς ο ιδιοκτήτης του το διατηρεί σε εκπληκτική κατάσταση. Η τιμή εκκίνησης του Skyline ξεκινάει από τις 600 χιλιάδες λίρες και αγγίζει τα 4 εκατομμύρια λίρες.

Ο Paul Walker σκοτώθηκε πριν από ένα χρόνο στo Los Angeles, καθώς η κόκκινη Porsche που οδηγούσε ο Roger Rodas, κολλητός του 40χρονου star, προσέκρουσε σε δέντρο με τον θάνατο των δυο αντρών να είναι ακαριαίος...