Αυτό είναι το νέο reality πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Μάθετε πως θα λέγεται και πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται.
Αυτό είναι το νέο reality πρόγραμμα του ΑΝΤ1



Στο κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζουν ένα νέο reality, το οποίο έχει πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα των Ελλήνων. Λέγεται "Goggle box" και το concept θέλει να υπάρχουν 5 νοικοκυριά σε κάθε επεισόδιο, στο οποίο θα σχολιάζουν τα προγράμματα της τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης αυτών. Κάθονται λοιπόν τα ζευγάρια στον καναπέ του σπιτιού τους, βλέπουν τηλεόραση και σχολιάζουν. Μπορεί να τσακώνονται, μπορεί να συμφωνούν και όλα αυτά μπροστά από μια κάμερα.

Είναι ένα πρόγραμμα που έχει πάρα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα, αφού και οι ίδιοι οι άνθρωποι περνούν από διάφορες φάσεις. Μέσα από το σχολιασμό των εκπομπών, αναδεικνύονται προσωπικές ζωές και χαρακτήρες των διαγωνιζομένων και εκεί έγκειται το reality στοιχείο.

Το συγκεκριμένο σόου, προβάλλεται σε πολλές χώρες του κόσμου έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στην Αγγλία , οι τηλεθεατές το βλέπουν μέσα από το channel 4. Aν όλα πάνε καλά, τον Φεβρουάριο θα το δούμε και από τον Αντ1 με Έλληνες παίκτες.