Η Φουρέιρα άφησε τον Σαμαρά για γνωστό εφοπλιστή; Τι λένε οι τελευταίες φήμες

Η τραγουδίστρια ξεπερνά τον χωρισμό της στο πλευρό γοητευτικού επιχειρηματία...
Η Φουρέιρα άφησε τον Σαμαρά για γνωστό εφοπλιστή; Τι λένε οι τελευταίες φήμες



Οριστικό τέλος έδωσαν στη σχέση τους ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα. Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό η Σάσα Σταμάτη o λόγος δεν ήταν μόνο η απόσταση που τους χώριζε αλλά το φλερτ της τραγουδίστριας με νεαρό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες αλλά κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Πλέον, η τραγουδίστρια βγαίνει με τον επιχειρηματία Σπυράγγελο Λυκούδη, γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας-ιδιοκτητών Kefalonian Lines, ο οποίος την βοήθησε να ξεπεράσει τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο επιχειρηματίας, θεωρείται από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν στο μέλλον τον τομέα της ναυτιλίας, ενώ έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο του Southampton και έχει Μaster στη διαχείριση πλοίων από το πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πηγές, οι δυο τους έδιναν ραντεβού στο σκάφος του εφοπλιστή που είναι αραγμένο στην 4η μαρίνα της Γλυφάδας, όπως και στη βίλα του στην Άνω Βούλα, ενώ έχουν κάνει συν τοις άλλοις κοινές εμφανίσεις σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά χωρίς να κρύβονται, συγκεκριμένα στον Νίνο και στον Διονύση Σχοινά. Εκτός αυτών, φαίνεται πως η σχέση τους έχει προχωρήσει πολύ, αφού πήγαν και ολιγήμερο ταξίδι στην Κεφαλονιά πριν από μερικές μέρες.

Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει καμία νύξη για τον χωρισμό του, ενώ χθες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα media ανέβασε ένα ποίημα του Νίκου Κυριακίδη, το οποίο ήταν όλο υπονοούμενα.

Παράλληλα τις τελευταίες μέρες και η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζει συνεχώς στιχάκια με υπονοούμενα δείχνοντας το ξέσπασμά της με αυτόν τον τρόπο αλλά και το οριστικό τέλος στη σχέση της. Χαρακτηριστικά ανέβασε μια φωτογραφία που έλεγε: "Sometimes you must forget what you feel and remember what you deserve" ενώ ακόμα πιο χαρακτηριστικό ήταν και το παρακάτω στιχάκι.

"Μέσα σε κάθε γυναίκα κοιμάται μια σκύλα, μια χαζή, μια γκρινιάρα, ένας άγγελος, μια πριγκίπισσα. Αυτό που θα μπορέσεις να ξυπνήσεις, αυτό θα έχεις."

Ο εφοπλιστής Σπυράγγελος Λυκούδης