Σοκάρει ξανά: Η Μελέτη σε στούντιο πορνό! Αν δεν ανέβουν και τώρα τα νούμερα...

Ακόμη ένα ρεπορτάζ του Hashtag που θα συζητηθεί έντονα...
Σοκάρει ξανά: Η Μελέτη σε στούντιο πορνό! Αν δεν ανέβουν και τώρα τα νούμερα...



Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να σοκάρει με το βιωματικό ρεπορτάζ της για την εκπομπή Hashtag, καθώς αυτή την φορά επισκέπτεται και σκηνοθετεί... πορνό ταινία!

Το θέμα της εκπομπής «μαρτύρησε» η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία η Eλεονώρα στέκεται δίπλα σε ένα ζευγάρι το οποίο επιδίδεται σε σκληρό πορνό.

«Tο βιωματικό έχει αξία όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ. Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί. Σεξ έχω κάνει… Πορνό όμως δεν εχω ξανασκηνοθετήσει… Εδώ με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες του #hashtag #11december», ανέφερε το μήνυμα της Ελεονώρας, ωστόσο προέκυψαν αρκετά αρνητικά σχόλια, με την γνωστή παρουσιάστρια να απαντά.

 «Η ηθικολογία δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, προτιμώ την ελευθερία λόγου… Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ντροπιαστικό στην εικόνα. Όταν βλέπεις τον σύντροφο σου γυμνό, τον θεωρείς ορισμό της ξεφτίλας; Προφανώς υπάρχει κόσμος που μπερδεύει το σοβαρό με το σοβαροφανές και το πορνό με το βρώμικο κ το προκλητικό. Κ προφανώς κάποιοι αναφέρουν ως υποδειγματικά παραδείγματα της εκπομπής μόνο την πιάτσα στη Συγγρού, το στριπτιτζάδικο και τη τσόντα. Κανένας λόγος για το νυχτερινό σχολείο, για τα επείγοντα στα νοσοκομεία, για την ευθανασία, για τις προκαταλήψεις, για την ελευθερία κ πολλά άλλα “σοβαρά” της εκπομπής. Οι πουτ@νες όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες – χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε. Υπάρχουν κ δεν θα πρέπει να σοκάρουν αυτές οι έννοιες άλλα η σημασία μέσα από την οποία τις ερμηνεύουμε. Σοκάρει το πορνό; Αλήθεια; γι αυτό ξεπούλησαν οι αποχρώσεις του γκρι; γι αυτό η λέξη πορνό είναι 1η στο google σταθερά; γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πορνό σελίδες; δηλαδή όσοι σοκάρονται με το πορνό, με τον σύντροφο να φανταστώ θα παίζουν monopoly… Ας είμαστε ρεαλιστές», απάντησε η Ελεονώρα λίγο αργότερα σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την προκλητική φωτογραφία της.