Βουτσάς σε Λιάγκα: "Εγώ... καληνυχτάκιας δεν ήμουν ποτέ!"

O αγαπημένος ηθοποιός δίνει τις δικές του απαντήσεις...
Βουτσάς σε Λιάγκα: "Εγώ... καληνυχτάκιας δεν ήμουν ποτέ!"



Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί να είναι 83 ετών αλλά συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις και να είναι ερωτευμένος με τη σύντροφό του Αλίκη Κατσαβού. Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να δώσει απαντήσεις με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε όσους τον έκριναν για τα δημόσια φιλιά και ειδικά στον Γιώργο Λιάγκα. 

Όσον αφορά τα σχόλια τα αρνητικά σχόλια των δημοσιογράφων: "Ναι, και βγήκαν κάποιοι δημοσιογράφοι και είπαν ότι το ήξερα, και ντροπή, και τέτοια… Δεν με νοιάζει. Ξέρεις τι λέω; Εκεί που είναι ήμουνα και εδώ που είμαι θα “ρθεις!" δήλωσε στο You. 

Σας ενόχλησε το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, που είπε ότι δεν έχετε ανάγκη να ξερογλείφεστε στα 80 δημόσια με την πιτσιρίκα; "Δεν καθόμαστε στο σπίτι, είμαστε συνεχώς έξω, πάμε σε μπαράκια, ταβέρνες, όποτε κάθομαι στο σπίτι είμαι “ωχ και ωχ”! Την στιγμή που φιλούσα στο στόμα την Αλίκη έτσι νιώσαμε, έτσι κάναμε και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν…"

Ακόμα, όσον αφορά την δήλωση της Σκορδά για το γεγονός ότι έβγαιναν επί έξι μήνες με τον Λιάγκα και δεν είχαν ανταλλάξει ούτε φιλί, σχολίασε όλο χιούμορ: "Αλήθεια; Εγώ “καληνυχτάκιας” δεν ήμουν ποτέ!"