Σήμερα το μεγάλο στοίχημα του Mega! Αλλάζει το πρόγραμμα

Θα ανατρέψει τα νούμερα τηλεθέασης;
Σήμερα το μεγάλο στοίχημα του Mega! Αλλάζει το πρόγραμμα



Σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς Κλεμμένα Όνειρα που επιστέφει μετά από απουσία μηνών. Το Mega έχει βάλει στοίχημα να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη. Στις 18:00 και για δύο ολόκληρες ώρες θα παρακολουθήσουμε την πολύκροτη δίκη με την κατάθεση της 'Αννας, η μαρτυρία της οποίας καίει τον Δημήτρη Μαλτέζο. Από αύριο η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19:00 απέναντι από το δυνατό χαρτί του Αντ1, Μπρούσκο!

Οι αλλαγές ξεκινούν από το μεσημέρι. Στις 15:00 φεύγει η σειρά "Δύο ξένοι" και έρχονται οι "Λατρεμένοι γείτονες" καθημερινά για δύο ώρες. Αμέσως μετά ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει στη θέση του, αφού τα στελέχη είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση της εκπομπής.

Στις 18:00 θα συνεχίσει κανονικά η επανάληψη της σειράς 50 - 50 αν και αρχικα είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί η σειρά "Όνειρο ήταν", όμως τελευταία στιγμή το πλάνο άλλαξε κι έτσι η ελληνοκυπριακή σειρά κόβεται από το καθημερινό πρόγραμμα και μεταφέρεται στα απογεύματα του Σαββατοκύριακου.

Στις 17 Δεκεμβρίου ρίχνει αυλαία και το "Music school" και το κενό θα συμπληρώσουν η σειρά "Δικαίωση που δεν μεταδιδόταν τις Τετάρτες και αμέσως μετά κάποια ταινία. Όσο για το κενό της Κυριακής, το Mega δεν θέλει να αφήσει το Dancing να πάρει ανάσα κι η αντίδρασή του είναι να μεταδόσει θεατρικές παραστάσεις.

Του Αρτ