Η Susan Boyle βρήκε το άλλο της μισό στα 53 της

Στα μάτια ενός Αμερικανού γιατρού βρήκε τον έρωτα η βρετανίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το Britain Got Talent .
Η Susan Boyle βρήκε το άλλο της μισό στα 53 της



Ποτέ δεν είναι αργά για να βρεις το άλλο σου μισό, άλλωστε κάπου εκεί έξω υπάρχει για όλους. Η Susan Boyle που έγινε γνωστή μέσα από το Britain Got Talent για την υπέροχη φωνή της είχε παραδεχθεί πριν από λίγα χρόνια πως ποτέ της δεν είχε φιλήσει άντρα. Ηταν μοναχική και ιδιαίτερη. Ωστόσο σε συνέντευξη της στη Sun αποκάλυψε πως πλέον δεν είναι μόνη.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι σε σχέση με αμερικανό γιατρό τον οποίο γνώρισε κατά τη διαμονή τους στο ίδιο ξενοδοχείο. Μάλιστα απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο. “Είναι τζέντλεμαν. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, επέμενε πως θα έρθει να με βρει στο West Lothian. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο ποιός είναι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος”.

Η Susan Boyle αποκάλυψε επίσης πως της διαγνώστηκε πέρσι με σύνδρομο Asperger. “Είναι δύσκολο να μιλήσω γι αυτό. Δεν βλέπω το Asperger ως αναπηρία, αλλά ως μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να το κατανοήσουν. Βλέπω τον εαυτό σου σαν έναν άνθρωπο με πρόβλημα που μπορεί όμως να το λύσει”.