Ποιανού το χέρι χάιδευε η Ζέτα Μακρυπούλια σε θεατρική παράσταση; (photos)

Δεν ήταν ο Χατζηγιάννης! Όλο το ρεπορτάζ μόνο στο followme.gr
Ποιανού το χέρι χάιδευε η Ζέτα Μακρυπούλια σε θεατρική παράσταση; (photos)



Η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια λαμπερή νυχτερινή έξοδο, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Μου λες αλήθεια;" τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και έγινε θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια.

Του Αρτ

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έφτασε στο θέατρο ΚΑΠΑ παρέα με το νέο της θεατρικό ταίρι, Γρηγόρη Βαλτινό, αφού από τον Ιανουάριο θα παίζουν μαζί στο θέατρο Ιλίσια στο έργο "Ηρθες και θα μείνεις". Παρέα τους ήταν και η κολλητή της φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Αφού κάθησαν στην τέταρτη σειρά και η Ζέτα άρχισε να παίζει λίγο με το κινητό της, ξαφνικά είδε στην μπροστινή θέση τον πολυαγαπημένο της Γιώργο Κιμούλη. Αυτό ήταν. Τα ξέχασε όλα και η μόνη της ασχολία ήταν να συνομιλεί μαζί του.

Μάλιστα αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η υπερβολική αγάπη της Ζέτας στο πρόσωπο του. Είχε πιάσει το αριστερό χέρι του ηθοποιού και δεν το άφηνε πάνω από 10 λεπτά. Αυτό έκανε εντύπωση και στον Γρηγόρη Βαλτινό, ο οποίος αστειευόμενος της είπε "Ασε τον άνθρωπο στην ησυχία του παιδί μου. Σταμάτα να τον χαϊδεύεις"

Μετά το τέλος της παράστασης η Ζέτα περίμενε να χαιρετήσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και μετά τις καθιερωμένες, αλλά λίγες, δηλώσεις στις κάμερες πήρε την παρέα της και έφυγαν πρός άγνωστη κατεύθυνση.