Δεν ήξερε τι να κάνει από τη χαρά της η Nicole Scherzinger! Φίλησε το κράνος του Hamilton

Ενώ ο πρίγκιπας Harry ήταν ο πρώτος που συνεχάρη από το ραδιόφωνο τον απόλυτο θρύλο.
Δεν ήξερε τι να κάνει από τη χαρά της η Nicole Scherzinger! Φίλησε το κράνος του Hamilton



Παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναδείχτηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Lewis Hamilton θριαμβεύοντας στον τελευταίο αγώνα της σεζόν που έγινε σήμερα στο Abu Dhabi. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes κατέκτησε την 11η νίκη του στους 19 φετινούς αγώνες και επικράτησε έναντι του Γερμανού Nico Roseberg, ο οποίος για κακή του τύχη αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του.

Από το πλευρό του Hamilton, βέβαια, δεν έλειπε και η σύντροφός του, η 36χρονη pop star Nicole Scherzinger η οποία μετά τη νίκη του πλημμύριζε από χαρά και ήταν η πρώτη που ο πρωταθλητής αγκάλιασε μόλις βγήκε από την Mercedes. Η frontwoman των Pussycat Dolls, ασυγκράτητη από τον ενθουσιασμό της, άρχισε να τον φιλάει στο κράνος ενώ ακολούθησαν πανηγυρισμοί με σαμπάνιες.    

Ο πρίγκιπας Harry αμέσως μετά τον αγώνα, ήταν ο πρώτος που συνεχάρη δημόσια τον Βρετανό οδηγό, αποκαλώντας τον μάλιστα ως τον «απόλυτο θρύλο».

Χαρακτηριστικά είπε: Lewis σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που έκανες τους Βρετανούς να ιδρώσουν. Είσαι ο απόλυτος θρύλος. Μπράβο σου φίλε μου».

Όσο για τον Hamilton δήλωσε: «Δεν έχω λόγια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φαν που με ακολούθησαν μέχρι εδώ, στην οικογένειά μου, τη μαμά μου που είναι στο σπίτι και στην ομάδα. Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό. Σημαίνει πολλά παραπάνω από την πρώτη φορά, αισθάνομαι σαν να είναι η πρώτη φορά και είμαι ευλογημένος. Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου!».