Η Κατερίνα Χέλμη σε μια σπάνια εμφάνιση! Πως είναι σήμερα;

Η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία της...
Η Κατερίνα Χέλμη σε μια σπάνια εμφάνιση! Πως είναι σήμερα;



Η Κατερίνα Χέλμη είναι μια ηθοποιός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '60 και 70' μέσα από τις ελληνικές ταινίες με το ταλέντο της και την σέξι πλευρά που έκρυβε στις ερμηνείες της.

Και ποιός δεν θυμάται την χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία τα "Κόκκινα Φανάρια", όταν με λυγμό φώναζε "Μη φύγεις Ντόρη μου, θα φαρμακωθώ" η όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη μετά από καυγά, πήρε τη θέση της στην ταινία "Η αγάπη μας". Μπορεί να πέρασαν από τότε 51 χρόνια, όμως η ηθοποιός παραμένει μια κυρία που δεν περνάει απαρατήρητη. Η Κατερίνα Χέλμη βρέθηκε στη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ντόλλυ η προξενήτρα" και για άλλη μια φορά ξεχώρισε με την παρουσία της. Μπορέι να έχει μεγαλώσει και να είναι πλέον 75 χρονών, όμως παραμένει μια αριστοκρατική κυρία στο χώρο της 7ης τέχνης.

 

Η ηθοποιός με ευγένεια στάθηκε στον φωτογραφικό φακό και σε κουβέντα μαζί της, μας είπε: "Eίμαι σε μια ηλικία που πλέον δεν βγαίνω συχνά έξω. Είμαι 75 χρονών, αλλά δεν θα μπορούσα να μην βρεθώ στη συγκεκριμένη παράσταση και ειδικά στο συγκεκριμένο θέατρο. Μου έχονται πολλές αναμνήσεις από την Αλίκη"

Ρεπορτάζ: Αρτ