Τσιμτσιλή vs Nόβα: Την κάναμε σταρούμπα για να μας κρίνει κιόλας! (Video)

Τι συνέβη και "τα πήρε" η Σταματίνα με την Τζούλια;
Τσιμτσιλή vs Nόβα: Την κάναμε σταρούμπα για να μας κρίνει κιόλας! (Video)



Η Σταματίνα Tσιμτσιλή βγήκε εκτός εαυτού, κάτι που συμβαίνει σπάνια για την παρουσιάστρια. Αφορμή για αυτό ήταν η δήλωση της νεοφερμένης Τζούλιας Νόβα, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της υπονόησε πως δεν της αρέσουν ορισμένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. 

Η Τζούλια είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Eγώ: "Δεν θα πω την γνώμη μου για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, αλλά αυτό που θα ήθελα, είναι να υπήρχε λιγότερο κουτσομπολιό σε κάποιες εκπομπές. Το κουτσομπολιό δεν ενοχλεί μόνο εμένα αλλά τον περισσότερο κόσμο."

Ε το βλέπει αυτό η Σταματίνα και γίνεται πυρ και μανία! "Την κάναμε σταρούμπα την Τζούλια Νόβα, για να κρίνει τώρα και τις εκπομπές μας! Κατάλαβες; Γιατί αν η Τζούλια συμβούλευε τα διευθυντικά στελέχη του Alpha θα έλεγε για παράδειγμα: "δεν μ΄αρέσει ο Παπανώτας. Είναι πολύ κίτρινος. Κάνει κουτσομπολιό". Και φυσικά δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά συνέχισε: "Αυτή βγαίνει με δυο μήνες στην τηλεόραση και προσδιορίζει και το είδος. Δεν θέλει εκπομπή ο,τι κι ο,τι. Θέλει εκπομπή διακόσμησης ή ομορφιάς!" 

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day