Αλλάζει το πρόγραμμα του Mega

Από Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου ποια σειρά κόβεται από το καθημερινό πρόγραμμα;
Αλλάζει το πρόγραμμα του Mega



Φέτος τo Mega δυσκολεύεται σε όλες τις ζώνες και η τρίτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης είναι πια γεγονός. Έτσι ξεκινάει μεγάλες αλλαγές με σκοπό να ανατρέψει άμεσα τα μέχρι τώρα δεδoμένα.

Οι αλλαγές ξεκινούν από το μεσημέρι. Στις 15:00 φεύγει η σειρά "Δύο ξένοι" και έρχονται οι "Λατρεμένοι γείτονες" καθημερινά για δύο ώρες. Αμέσως μετά ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει στη θέση του, αφού τα στελέχη είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση της εκπομπής.

Στις 18:00 όπως αρχικα είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί η σειρά "Όνειρο ήταν", αφού στη θέση της θα μπούν τα "Κλεμμένα όνειρα", όμως τελευταία στιγμή το πλάνο άλλαξε κι έτσι η ελληνοκυπριακή σειρά κόβεται από το καθημερινό πρόγραμμα και μεταφέρεται στα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Οπότε το "50 - 50" παραμένει όπως είναι και τώρα.

Στις 10 Δεκεμβρίου ρίχνει αυλαία και το "Music school" και το κενό θα συμπληρώσουν η σειρά "Δικαίωση που δεν μεταδιδόταν τις Τετάρτες και αμέσως μετά κάποια ταινία. Όσο για το κενό της Κυριακής, το Mega δεν θέλει να αφήσει το Dancing να πάρει ανάσα κι η αντίδρασή του είναι να μεταδόσει θεατρικές παραστάσεις.