Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη: Βίωσα ρατσισμό στις ΗΠΑ

Δεν ήταν όλα ρόδινα για την ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...
Η εξομολόγηση της Χριστίνας Αλούπη: Βίωσα ρατσισμό στις ΗΠΑ



Η Χριστίνα Αλούπη είναι πλέον στην Ελλάδα και στο Dancing With The Stars, ωστόσο εξομολογήθηκε πως στις ΗΠΑ ένιωσα τον ρατσισμό λόγω της οικονομικής κρίσης που βίωνε η χώρα μας.

«Έφυγα στο ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας, οπότε, όταν έλεγα ότι ήμουν Ελληνίδα, όλοι με κοιτούσαν κάπως… Σήμερα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα, μας συμπαθούν πολύ και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόσφατα κάποια ρατσιστική συμπεριφορά. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να ξεχάσω πριν μερικά χρόνια έναν ταξιτζή, ο οποίος όταν με ρώτησε από πού είμαι -γιατί τα χρώματά μου δεν παραπέμπουν στην Ελλάδα- όταν του απάντησα, μόνο που δεν με έβρισε. Μου μίλησε πολύ άσχημα για τη χώρα μας κι ένιωσα πολύ άβολα. Βίωσα τον ρατσισμό - αν και σχετικά ανώδυνα», δήλωσε στο Down Town της Κύπρου η Αλούπη.

Οι εξομολογήσεις όμως της γνωστής παρουσιάστριας (και επίδοξης νικήτριας του DWTS) δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς τόνισε πως η μοναξιά στις ΗΠΑ ήταν αφόρητη: «Στην Αμερική ένιωσα πολλή μοναξιά και πέρασα πάρα πολλά βράδια κλεισμένη στο σπίτι μου, απορώντας τι θα κάνω. Ατέλειωτα βράδια. Είχα φίλους και παρέες, αλλά τις έχτισα πολύ δύσκολα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Πάντως τα πρώτα χρόνια εκεί ήταν πολύ δύσκολα. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε».