Όλα όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες του DWTS!

Παρασκήνια, φιγούρες, φουστάνια, τακούνια,backstage περιπέτειες και όλα όσα δεν είδατε στο λαμπερό σόου χορού του ANT1.
Όλα όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες του DWTS!



Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του δεύτερου διαγωνιστικού live και στα παρασκήνια του Dancing With The Stars επικρατεί ο συνήθης ευχάριστος αναβρασμός. Άλλοι δοκιμάζουν τις τελευταίες τους φιγούρες, άλλες ολοκληρώνουν το χτένισμά τους και υπάρχουν κι εκείνοι που δεν αφήνουν κανέναν στην ησυχία του, συμβάλλοντας με τα αστεία και τα πειράγματα στην αποφόρτιση του άγχους. 

*** Το τρίτο live του DWTS ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση-έκπληξη της Θάλειας Προκοπίου. Αποδείχτηκε πως μια κάκή στιγμή μπορεί να αποβεί μοιραία για ένα ζευγάρι που πραγματικά άξιζε να συνεχίσει παραπάνω στο σόου χορού. Η βραδιά κύλησε αρκετά υποτονικά με ελάχιστες στιγμές έντασης. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν όπως μας ενημέρωσε η Δούκισσα Νομικού και τα guests μπας και καταφέρουν και κερδίσουν ξανά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Την επόμενη Κυριακή θα απολαύσουμε τα 12 πλέον ζευγάρια σε free style χορογραφίες υπό ελληνικούς μόνο ήχους. Καλό σας βράδυ και καλή εβδομάδα.

*** Μη αναμενόμενο! Από το Dancing With The Stars λοιπόν αποχωρούν η Θάλεια Προκοπίου και ο Βλαντιμίρ. Μαζί τους στην δυάδα αποχώρησης έφτασαν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με την Αναστασία.

Φωτογραφία: Θεοχάρης Ιωαννίδης VS Θάλεια Προκοπίου..Απο το #Dwts5 αποχώρησε η Θάλεια!

*** Ποιο λοιπόν από τα 13 ζευγάρια θα αποχωρήσει από το δεύτερο διαγωνιστικό live του DWTS;

View image on Twitter

*** Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των κριτών βρέθηκε η Νικολέττα Καρρά με 35 βαθμούς και στην τελευταία ο Φάνης Λαμπρόπουλος με 22 βαθμούς

*** Τελευταίο ζευγάρι για απόψε η πολύ sexy Νικολέττα Καρρά και ο Θοδωρής που θα χορέψουν μια καυτή salsa χορογραφία. Πολύ ωραία σχόλια για το ζευγάρι που ανέβασε την θερμοκρασία τόσο στο στούντιο όσο και για σπίτια των τηλεθεατών. Μια καταπληκτική salsa, ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάρτυ. Σύμπνοια και ομοφωνία στην κριτική επιτροπή. Βαθμολογία: 35 βαθμοί.

Φωτογραφία: #ThisLove.. This last dance απο τη Νικολέττα  για απόψε..#dwts5 #salsa

*** Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν καλεσμένοι στο σόου οι Boys and Noise.

*** Προτελευταίο ζευγάρι η ηθοποιός και παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη και ο Gaetano που θα χορέψουν cha cha cha. Λιγότερο καλοί σε σχέση με την προηγούμενη φορά και πολλά τεχνικά λάθη. Δεν έμεινε ικανοποιημένη η κριτική επιτροπή. Υποτονικό. Βαθμολογία: 23 βαθμοί. Ζόρικα τα πράγματα όπως δήλωσε και η ίδια η Χριστίνα.

*** Και τώρα έφτασε η στιγμή της Θάλειας Προκοπίου που θα χορέψει cha cha cha μαζί με τον Βλαντιμίρ. Επιτέλους βλέπουμε τα υπέροχα πόδια της. Πολύ ωραία εμφάνιση στιλιστικά και αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα live. Πολλά λάθη σε όλη τη χορογραφία και προβλήματα με τα πόδια εντόπισε η Γκαλένα Βελίκοβα. Βαθμολογία: 28 βαθμοί.

Φωτογραφία: Η Θάλεια χορεύει #chachacha & εμεις της δίνουμε πολλά #like ε τι λέτε?? #dwts5

*** Σειρά τώρα έχει η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού και ο παρτενέρ της, Ηλιάς Λαδάς. Θα χορέψουν βιεννέζικο βαλς. Πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη φορά με κάποια μικρά λαθάκια. Ωραία εκτελεσμένη χορογραφία και η Ελισάβετ μια sexy πριγκίπισσα. Βαθμολογία: 30 βαθμοί.

Φωτογραφία: Τις εντυπώσεις σας απο το βιεν. #waltz της Ελισαβετ..#dwts5

*** Κορίτσια ήρθε η σειρά του Θεοχάρη Ιωαννίδη που θα χορέψει jive μαζί με την ντάμα του Αναστασία. Ο συμπαρουσιαστής πλέον της Δούκισσας, Γιάννης Λάτσιος, έκανε παρατήρηση στον Θεοχάρη ζητώντας του εκεί στην Κύπρο, όπου κάνει γυρίσματα για το "Μπρούσκο", να κάνει και πρόβες. Επικοδομητική η κριτική όπως σημείωσε και η παρουσιάστρια. Βαθμολογία: 27 βαθμοί. 

Φωτογραφία: Ταιμ για #Jive απο τον Θεοχάρη #dwts5

*** Ο Κώστας Μαρτάκης χαρίζει ένα χαμόγελο σε όλους, προσπαθώντας να τους κάνει να παραβλέψουν τα λαθάκια του.

Embedded image permalink

*** Μισός έχει μείνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος που χορεύει απόψε foxtrot μαζί με την κυρία Τζένη του. Ο Γιάννης Λάτσιος τους στεναχώρησε πολύ λέγοντάς τους πως δεν του άρεσαν καθόλου. Για να τον γλυκάνει βέβαια ο κύριος Λάτσιος του έδωσε ένα φιλί. Βαθμολογία: 22 βαθμοί. Σοκ με το τριάρι του Λάτσιου που αποσυντόνισε τους πάντες.

Φωτογραφία: Βαθμό για το #foxtrot το Φάνη θα δώσουμε?? #dwts5

*** Ήρθε η σειρά του φαβορί, Μορφούλας Ντώνα και του Ρίχαρντ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βρεθεί στην πρώτη θέση. Αυτή τη φορά χορεύουν βιεννέζικο βαλς. Οι κριτές στμφώνησαν πως ήταν άρτια τεχνικό, με τον Γιάννη Λάτσιο βέβαια να έχει την αίσθηση πως τους έχει δει και καλύτερους. Βαθμολογία: 34 βαθμοί.

Φωτογραφία: #OloiEdw & πάλι για...Ενα Φιλί ! #dwts5

*** Η Δούκισσα στις διαφημίσεις μας σκλαβώνει με ένα φιλάκι.

Embedded image permalink

*** Στο παρκέ τώρα ο Θανάσης Βισκαδουράκης με το βαθύ του ντεκολτέ και η Εύη. Ο ηθοποιός σόκαρε την παρουσιάστρια λέγοντάς της πως την κοιτά στο στήθος. Η Δούκισσα το αντιμετώπισε με χιούμορ, αλλά κρύφτηκε πίσω από την επιτροπή. Στο τεχνικό μέρος ο Θανάσης ήταν καλύτερος από την προηγούμενη φορά. Βαθμολογία: 28 βαθμοί.

View image on Twitter

*** Μια χορογραφημένη ιστορία αγάπης από τον Χρήστο Σπανό και την Μαρία που χορεύουν αργεντίνικο tango. Εξαιρετικό στήσιμο, πολύ καλά εκτελεσμένο. Αν και όπως είπε ο Γιάννης Λάτσιος που δίνει ρεσιτάλ απόψε, το επίπεδο της δυσκολίας ήταν χαμηλότερο σε σχέση με αυτό που μπορεί να κάνει ο ηθοποιός. Βαθμολογία: 32 βαθμοί.

View image on Twitter

*** Cha cha cha χορεύει απόψε η Νίκη Κάτσωνα με τον Διονύση. Η παρουσιάστρια έχει λίγο παραπάνω άγχος μιας και την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Μέτρια τα σχόλια, ας περιμένουμε την βαθμολογία. Βαθμολογία: 29 βαθμοί.

Φωτογραφία: Για πείτε τι βαθμό βάζετε στο #chachacha της Νίκης #dwts5

*** Και τώρα στην σκηνή η Μαρία Ηλιάκη με τον Παύλο που θα χορέψουν quick step. Ένα ζευγάρι που φαίνεται να έχει εξαιρετική χημεία. Ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε στην Μαρία πως πρέπει να σταματήσει να προδίδει τις αδυναμίες της και πως ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη. Βαθμολογία: 29 βαθμοί.

View image on Twitter

*** Επόμενο ζευγάρι η πολύ ντυμένη Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο παρτενέρ της Κωνσταντίνος που θα χορέψουν ευρωπαϊκό tango. Ο Γιάννης Λάτσιος βρήκε το ζευγάρι καταπληκτικό και πιο ελεύθερο με την τραγουδίστρια να μην σκέφτεται τα βήματα. Κολακευτικά λόγια από όλη την επιτροπή με την Γκαλένα να αναφέρει πως την αντιμετωπίζει ως χορεύτρια πια. Σίγουρα και η βαθμολογία θα είναι αντίστοιχη. Βαθμολογία: 34 βαθμοί.

View image on Twitter

*** Τι συμβαίνει με το μακιγιάζ του Λάκη Γαβαλά;

View image on Twitter

*** Αν συνεχίσουν να σχολιάζουν και οι πέντε κριτές, η αποχώρηση θα ανακοινωθεί από την εκπομπή του Παπαδάκη.

*** Πρώτο ζευγάρι ο Θάνος Πετρέλης και η Κλώντια Άννα που θα χορέψουν paso doble. Ωραίο θέαμα και έξυπνη έναρξη. Η Γκαλένα διαφώνησε με την κριτική του Κωστάλα και ο Γιάννης Λάτσιος συμφώνησε μαζί της. Κάθε φορά και καλύτερος ο Θάνος. Βαθμολογία: 29 βαθμοί.

Φωτογραφία: #Like αν είστε #OloiEdw & περιμένετε τον πρώτο χορό της βραδιάς απο τον Θάνο Πετρέλη #PasoDoble #dwts5

*** Γιατί έντυσαν τόσο πολύ την Ειρήνη Παπαδοπούλου; Το χάσαμε το κορμί...

*** Η Κάτια Δανδουλάκη, ακόμα πιο νέα, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

*** 10 διαφορετικά είδη χορού απόψε. 

*** Μόλις ξεκίνησε! Ποιος θα δει μετά τον Τριαντάφυλλο την πόρτα της εξόδου; 

*** Ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης δηλώνει έτοιμος για το τρίτο live του DWTS 5.

View image on Twitter

*** Στην θέση της η Δούκισσα Νομικού με ένα άκρως εντυπωσιακό κοντό φόρεμα με χρυσές και μαύρες ρίγες. Κούκλα!

View image on Twitter

*** Στους αγχωμένους της βραδιάς ο πιο σέξι celebrity του φετινού σόου, Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος όπως μας ενημέρωσε μέσα από τα social media έχασε τον δρόμο του! Κυριολεκτικά (και μάλιστα εκτός συνόρων)... 

*** Κι ενώ ο Ιωαννίδης έψαχνε να βρει τον δρόμο του, η Δούκισσα Νομικού κοιτούσε τα κουτιά στο καμαρίνι της και δεν ήξερε τι να κάνει. Το άγχος της παρουσιάστριας είναι τα παπούτσια που θα φορέσει στο σόου. Ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά στο καμαρίνι... την καταλαβαίνουμε απόλυτα. Υπέροχα παπούτσια!