Η Χλόη Λιάσκου εξηγεί στο Join Us γιατί η μαμά της δεν ήρθε στο γάμο της

Έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση 12 χρόνια και μιλάει για τον πατέρα που δεν γνώρισε,το παιδί που έχασε και για τη ζωή μιας 17χρονης σταρ που η ίδια βλέπει ως…σαχλοκούδουνο.
Η Χλόη Λιάσκου εξηγεί στο Join Us γιατί η μαμά της δεν ήρθε στο γάμο της



Από το 1992 έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση η Χλόη Λιάσκου, η ηθοποιός που έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό σινεμά, το κορίτσι που υποδυόταν πάντα τη μικρή αδερφή, το ασχημόπαπο που στο τέλος γινόταν κύκνος. Οπότε, μόνο ενδιαφέρουσες ιστορίες ακούσαμε από το στόμα της, όταν επισκέφτηκε την εκπομπή Join Us και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Δες τι είπε:

Για το πόσο της στοίχησε το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ πατέρα:

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά μου. Δεν είπα ποτέ τη λέξη μπαμπά σαν παιδί. Είναι κάτι που μου κοστίζει ακόμα και το κατάλαβα εκ των υστέρων. Με πείραζε που τα παιδιά έλεγαν για τον μπαμπά τους και πάντα μου έλειπε. Για πάρα πολλά χρόνια έμπαινα στο λεωφορείο και κοίταζα μήπως τον δω κάπου. Και η μαμά μου δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ γιατί φοβόταν πώς θα φερθούν στην κόρη της.

Για το πώς την ανακάλυψαν στην ηλικία των 17:

Εγώ σπούδαζα χορό, όπου ήρθε ο Κώστας Βουτσάς γιατί ο Φίνος ζητούσε νέα πρόσωπα για τις ταινίες του. Έκανα δοκιμαστικά, έμεινα στο Φίνο με αποκλειστικότητα και μετά πήγα στη σχολή. Όταν έκανα τις ταινίες πήγαινα στο σχολείο, ήμουν 17. Αλλά εκτός του γυρισμάτων δεν ακολουθούσα καθόλου τη ζωή αυτή. Το έβλεπα σαν παιχνίδι και όταν με σταματούσαν στο δρόμο το ντρεπόμουν. Και ακόμη το ντρέπομαι. Η καθημερινότητά μου ήταν τότε όπως θα ήταν για ένα παιδί που ζει με τη μαμά του με πολύ περιορισμένα μέσα. Να ξυπνήσει, να πάει στο σχολείο του, να προσπαθήσει να το μπουκώσει για να το παχύνει και να μην παχαίνει, να γυρίσω να διαβάσω και να κοιμηθώ νωρίς.

Για το γάμο που έγινε χωρίς τη μητέρα της:

Η μαμά μου είχε θέμα με το σινεμά. Η μαμά μου με πήγαινε και με έφερνε, μέχρι και στη δραματική σχολή μετά. Εκεί αντέδρασα. Ερωτεύτηκα τον δάσκαλό μου, παντρεύτηκα, θύμωσε, δεν ήρθε στο γάμο μου. Όταν παντρεύτηκα ήμουν ανήλικη, είχα μόλις τελειώσει το σχολείο. Δεν μπορούσα να παντρευτώ χωρίς την συγκατάθεσή της και με δικαστήριο πήρα την άδεια για να παντρευτώ.
Όταν η μαμά μου αντελήφθη ότι κάτι τρέχει με τον δάσκαλό μου στη δραματική σχολή, έγινε χαμός και τελικά δεν της πέρασε. Μου έλειψε πολύ που δεν ήρθε η μαμά μου στο γάμο. Όμως όταν έκανα την κόρη μου, μετά από ένα χρόνο εμφανίστηκε.

Για τους μεγάλους έρωτές της:

Ζω με δυο σκυλιά και έναν γάτο πάνω από 15 χρόνια. Το καλό είναι ότι ξυπνάω όποτε θέλω, τρώω και μπαινοβγαίνω από το σπίτι μου όποτε θέλω, αλλά το άσχημο είναι ότι  μου λείπει η συντροφικότητα. Με τον άντρα μου ζήσαμε μαζί 20 χρόνια. Έζησα όμως δύο μεγάλους έρωτες στη ζωή μου. Τον άντρα μου και έναν ακόμη άνθρωπο. Κανένας από τους δύο δεν είναι στη ζωή.

Για το παιδί που έχασε:

Ανάμεσα στα δύο παιδιά που έχω, έχασα ένα παιδί. Γεννήθηκε έχοντας πρόβλημα, χωρίς να ξέρουν οι γιατροί ποιο ακριβώς είναι. Και στην Αγγλία που το πήγε ο άντρας μου δεν ξέραν τι πρόβλημα έχει. Οπτικά ήταν ένας άγγελος. Ήταν ένα ατύχημα, έπαθε μία  ανοξαιμία. Τραγικές ιστορίες. Να πεθαίνει και να προσπαθώ να το αναστήσω, να γίνεται μπλε…Μην το συζητάς.

Για το…σαχλοκούδουνο που βλέπει στην τηλεόραση:

Τον εαυτό μου τον προτιμώ αργότερα απ’ ότι στις ταινίες. Καμιά φορά βλέπω τις ταινίες και λέω, αυτό το σαχλοκούδουνο…Καλύτερα είναι αργότερα.