Η Μελέτη στην Ελένη: Λανσάρει έξυπνα την εκπομπή της

Τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη πριν την πρεμιέρα της.
Η Μελέτη στην Ελένη: Λανσάρει έξυπνα την εκπομπή της



Η Ελεονώρα Μελέτη λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, "Hashtag", βρέθηκε καλεσμένη στο καναπέ την εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ύστερα από τέσσερα χρόνια. Μια τηλεοπτική συνάντηση που και οι δύο ξέρουν πως θα τους κάνει καλό. Η Ελεονώρα δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να προωθήσει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Ε.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν σαν δύο καλές φίλες διάφορα θέματα, όπως την φιλοξενία της Ελεονώρας στο σπίτι των γονιών της, την ανησυχία του πατέρα της για την ώρα που θα επιστρέψει στο σπίτι αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Φυσικά δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για τον βασικό λόγο για τον οποίο έγινε αυτή η συνέντευξη, την εκπομπή "Hashtag".

Η Ελένη Μενεγάκη παρατήρησε πως η εκπομπή έχει προκαλέσει αρκετά πριν καν βγει στον αέρα με διάφορους τίτλους όπως "Η Μελέτη στη Συγγρού", "Η Μελέτη δοκιμάζει ναρκωτικά", με την παρουσιάστρια να απαντά πως αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος.

Η Ελεονώρα αποκάλυψε πως σε ένα από τα επόμενα επεισόδια θα την απασχολήσει η λέξη "μυστήριο" και πως για τις ανάγκες των γυρισμάτων βρέθηκε στο Σατανόριο στην Πάρνηθα. Επίσης, σχολίασε πως γοητεύεται από τα ανεξήγητα φαινόμενα και τις ιστορίες με φαντάσματα.

Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής οι συνεργάτες της Ελένης, Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Γκουντάρας, παρακολούθησαν μαθήματα παρουσίασης ειδήσεων από την έμπειρη Ελεονώρα Μελέτη. 

ps: Στυλιστικά μας άρεσε το γεγονός πως και οι δύο παρουσιάστριες ήταν ντυμένες σε αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου με την Ελένη πιο έντομα βαμμένη τονίζοντας τα χείλη της και την Ελεονώρα ελαφρώς πιο light δίνοντας έμφαση στα μάτια της.