Δεν κλείνει το Mega! Tι συμβαίνει τώρα

Θετικές εξελίξεις ξαφνικά απόψε. Που βρέθηκαν 22,5 εκατομμύρια ευρώ.
Δεν κλείνει το Mega! Tι συμβαίνει τώρα



Το φιλί της ζωής για τους εργαζόμενους του Mega δόθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Παρότι όλοι είχαν πιστέψει ότι είχε έρθει η ώρα για το λουκέτο στο ιστορικό κανάλι της εγχώριας ιδιωτικής τηλεόρασης, οι μεγάλοι μέτοχοι αποφάσισαν να δώσουν τα χρήματα που χρειάζονται ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί. Οι πληροφορίες λένε πως ο Φώτης Μπόμπολας συμφώνησε να βάλει 7.5 εκατομμύρια ευρώ και οι Σταύρος Ψυχάρης, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, οικογένεια Βαρδινογιάννη από 5. Δεν σημαίνει βέβαια αυτό πως όλα τα προβλήματα λύθηκαν, αλλά είναι τουλάχιστον ένα καλό σημάδι για τους εργαζόμενους. 

H επίσημη ανακοίνωση:

«ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. – MEGA CHANNEL

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».