H Αθηνά Ωνάση χωρίζει!

Πιθανό να μην κατέβει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας την Ελλάδα!
H Αθηνά Ωνάση χωρίζει!



Η Αθηνά Ωνάση χωρίζει με τον σύζυγό της Alvaro De Miranda Neto έπειτα από 11 χρόνια γάμου!! Όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο περιοδικό ‘epoca’ φίλοι του ζευγαριού επιβεβαιώνουν την είδηση ότι ο γάμος τους καταρρέει, αλλά πιστεύουν ότι θα  προσπαθήσουν να τον σώσουν και να συμφιλιωθούν.
«Εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο πάρα πολύ και υποφέρουν» δήλωσε κοντινό τους πρόσωπο.


Φυσικά η μοναδική κληρονόμος του Ωνάση είναι πολύ πιθανό να αναβάλλει τη συμμετοχή της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο εκπροσωπώντας την Ελλάδα!

Αν και, πολύ φυσικά, όλοι θα πίστευαν ότι το να είσαι κληρονόμος μιας τέτοιας περιουσίας είναι μόνο ευτυχία, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Αθηνά Ωνάση. Η τύχη απουσιάζει από τη ζωή της είτε στα οικογενειακά είτε στα προσωπικά της. Πολύ μικρή έχασε τη μητέρα της, η οποία βρέθηκε στο Μπουένος Άιρες σε μία μπανιέρα, χωρίς να έχουν εξακριβωθεί ακριβώς οι λόγοι θανάτου της. Κανένας από την οικογένεια Ωνάση δεν υπάρχει στη ζωή της και οι σχέσεις με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ είναι σε σημείο μηδέν. Πολύχρονες δικαστικές διαμάχες ,εξώδικα και αλλαγή του πατρικού της ονόματος από Ρουσέλ σε Ωνάση είναι το αποτέλεσμα της διαφωνίας τους όταν το 2005 ήθελε να παντρευτεί το μελλοντικό της άντρα και συναθλητή της με τον οποίο ήταν ερωτευμένη. 

Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Alvaro De Miranda Neto ήταν γνωστός playboy πριν κάνουν μαζί οικογένεια και μάλιστα είχε αποκτήσει ένα κορίτσι από την πρώην σύντροφό του, Cibele Dorsa. Το 2007 όμως το γνωστό τότε μοντέλο της Βραζιλίας αυτοκτονεί στο διαμέρισμά της πέφτοντας από τον 7ο όροφο και αφήνει σημείωμα το οποίο εξηγούσε  στα παιδιά της τους λόγους που την είχαν οδηγήσει στην αυτοχειρία. Καταλόγισε στον Doda την ευθύνη για την ψυχολογική της κατάσταση.

Η κόρη του Doda και ο αδερφός της από άλλο σύντροφο του μοντέλου μπαίνουν μόνιμα στη ζωή της Αθηνάς όπου τους φέρεται σαν δικά της παιδιά, αφού δεν έιχε καταφέρει ακόμα να αποκτήσει δικά της.

Πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια είχαν βγει δημοσιεύματα με τον επικείμενο χωρισμό τους, όμως ποτέ τα πράγματα δεν είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν ότι η κληρονόμος έπιασε τον Doda τον Μάιο να την απατά. Μάλιστα εδώ και καιρό δεν φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της και πασχει από κατάθλιψη.

Ο Alvaro από την μεριά του ενώ δήλωσε σε άλλη βραζιλιάνικη εφημερίδα :«Είναι μια θύελλα, αλλά ποτέ δεν θα σταματήσω να πολεμώ για την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψω μέχρι τέλους», έσβησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όλες τις φωτογραφίες με την Αθηνά εκτός από 3, εκ των οποίων οι δυο την απεικονίζουν όντας πολύ μικρή.

Δες ακόμα την Αθηνά Ωνάση όταν ήταν ευτυχισμένη με το σύζυγο στη Γαλλία