Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλά για το πώς αποφάσισε να χάσει 60 ολόκληρα κιλά

Η Ελεονώρα ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα...
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλά για το πώς αποφάσισε να χάσει 60 ολόκληρα κιλά



Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν προσπαθούσε να χάσει κιλά αλλά και για την καλλιτεχνική της πορεία.

Η Ελεονώρα, για την τεράστια προσπάθεια να πετάξει από πάνω της τα 60 ολόκληρα κιλά που την βάραιναν δήλωσε: “Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου όπως “ή ζεις ή δεν ζεις!” Και ήταν μεγάλη αλήθεια αυτό, καθώς πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω. Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη” είπε στο Πρώτο Θέμα.

Όσον αφορά τον λόγο που δεν θα μπορούσε να είναι κριτής στο Τhe voice, ανέφερε: "Δεν θέλω να αποκλείω πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Νιώθω ότι βρίσκομαι ακόμη στην αρχή της διαδρομής και επομένως δεν δύναμαι να συμβουλέψω κανέναν"

Για το αν την βοήθησε το όνομά της και ο πατέρας της δήλωσε: “Στη συνείδηση του κόσμου περνάς πιο εύκολα και μπορείς να αποτυπωθείς όταν διαθέτεις ένα επώνυμο γνωστό, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να σε στηρίξει και εντέλει να σε αγαπήσει το κοινό” είπε χαρακτηριστικά.