Δημήτρης Αποστόλου: Θεωρώ χάσιμο χρόνου να παρακολουθήσω την Ελένη Μενεγάκη

Ειλικρινής και ετοιμόλογος ο σεναριογράφος παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό μιλώντας για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο της τηλεόρασης
Δημήτρης Αποστόλου: Θεωρώ χάσιμο χρόνου να παρακολουθήσω την Ελένη Μενεγάκη



Ο Δημήτρης Αποστόλου , ο σεναριογράφος μεγάλων επιτυχιών όπως οι "Δύο ξένοι" , το "Κόκκινο δωμάτιο", επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά "Τρίχες". Με αφορμή την τελευταία τηλεοπτική του δουλειά, μιλά στη Νίκη Κώτσου και το περιοδικό "ΕΓΩweekly" για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα. 

Πως αισθάνεται ο Δημήτρης Αποστόλου όταν βλέπει σήμερα τη σειρά "Δύο ξένοι",18 χρόνια μετά; "Θυμάμαι τους ανθρώπους που είχα τότε στη ζωή μου.Εκείνη η ατάκα, εκείνη η σκηνή,εκείνη η κόντρα...Βλέπω τη ζωή μου!Βλέπω τη ζωή του Αλέξανδρου,βλέπω τις ζωές φίλων μου,που έχουν "φύγει" κιόλας...Νιώθω νοσταλγία...γελάω κάποιες φορές που λέω κοίτα να δεις που το μυαλό τότε ήταν πολύ πιο οξεύ και έλεγε πιο έξυπνα πράγματα...". 

Σχολιάζει τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση. "Το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η οποία είναι μια πολύ καλή δουλειά,τι δείχνει;Ότι όλοι είμαστε σε μια κατάσταση να βγάλουμε τα μάτια του άλλου....τΟ "Κάτω Παρτάλι" από την άλλη έδειχνε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως φαίνονται...αν παίζονταν σήμερα οι "Δύο ξένοι" δεν θα αφορούσαν κανέναν. Η εποχή τώρα είναι νευρική...". Στο ερώτημα της δημοσιογράφου εάν παρακολουθεί την Ελένη Μενεγάκη, ο σεναριογράφος απαντά αρνητικά:"Είναι κάτι που δεν με αφορά.Το θεωρώ χάσιμο χρόνου,για μένα τουλάχιστον.Να καθίσω τρεις ώρες να δω τι;Ξέρω ακριβώς πως θα πουν αυτά που λένε".

Ωστόσο στο παρελθόν πήγε ως καλεσμένος. "Εποχές ηρωικές. Την Ελένη την ξέρω από πολύ μικρό τηλεοπτικό παιδάκι.Είναι έναν άνθρωπος πολύ αγαπητός και συμπαθής. Σήμερα δεν νομίζω ότι θα πήγαινα...Επειδή τους ξέρω καλά όλους αυτούς που δίνουν συνεντεύξεις-όπως εκείνοι εμένα-τους ακούω και λέω παιδιά δουλευόμαστε". 

Ο επόμενος στόχος του Δημήτρη Αποστόλου είναι να κάνει παιδικό θέατρο. Έχει ήδη στο μυαλό του ένα πλάνο , το οποίο ελπίζει να είναι έτοιμο τα επόμενα Χριστούγεννα. Η ανάγκη αυτή γεννήθηκε όταν ο ίδιος ήθελε να πάει τον γιο του στο θέατρο και ένοιωθε πως όλες οι παιδικές παραστάσεις είναι για παιδιά με χαμηλή νοημοσύνη.