Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα γίνει ποτέ Barack Obama

Ένα crash test για μία σύγκριση που δεν υπήρξε ποτέ.
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα γίνει ποτέ Barack Obama



Δύσκολα τα πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την προεκλογική περίοδο. Ο celebrity – πολιτικός είχε να μελετήσει τα άπαντα της καμπάνιας του Barack Obama, με σκοπό να γίνει κάποια στιγμή πρωθυπουργός της Ελλάδας και γιατί όχι στο μέλλον πλανητάρχης. Νοίκιασε πουλμανάκι για τις περιοδείες του, αξιοποίησε τα social media για την προβολή του αλλά κατάφερε να γίνει Obama; Ιδού η απορία. Τελικά, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον δεν θα γίνει Obama ποτέ με δεδομένο ότι οι δυο τους διαφέρουν σε πολύ βασικά πράγματα. Απόδειξη, το παρακάτω crash test. 

O Άδωνις Γεωργιάδης...

Έχει αισθητική 90s. Ένα συμπέρασμα που βγάλαμε από το spot του με το σλόγκαν «Ο Άδωνις είμαι εγώ» στο οποίο παρακολουθήσαμε ένα τρελοπαρεάκι που θύμιζε νεοσύστατη αίρεση να του πλέκει το εγκώμιο.

Δεν ξέρει αν είναι gay friendly. Μπορεί να συμφωνεί με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, όμως διαφωνεί με την υιοθεσία παιδιών, όπως δήλωσε στο Mega. Και με τον αστυνόμο και με τον χωροφύλακα...

Έχει πλάκα. Είναι ατακαδόρος και μάλλον θα τον ήθελες σε ένα οικογενειακό τραπέζι για να λέει «χρυσοχέρα» τη μάνα σου και να κάνει καλαμπούρι όταν η συζήτηση γίνεται αμήχανη. Στα πετυχημένα του θα βάζαμε το πρωταπριλιάτικο tweet του για μία special εμφάνιση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν του εξήγησε πώς να αυτοτρολάρεται.  Το σποτάκι στο οποίο τρέχει επειδή βρήκε τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του, μας έκαψε τον εγκέφαλο.

Έχει σύζυγο τη συνθέτρια/μαέστρο/τηλεπερσόνα Ευγενία Μανωλίδου. Που τον έχει κορώνα στο κεφάλι της, που τον αποκαλεί «μπουμπούκο» και που είναι αρκετά mainstream ώστε να συμμετέχει στο «Dancing with the Stars» και την (άτυχη) «Στιγμή της Αλήθειας». 

Είναι εμπορικός. Ακόμα και εκείνοι που τον αντιπαθούν απολαμβάνουν κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση. Αντιλαμβάνεται τη δύναμη τηλεόρασης και είναι όσο επικοινωνιακός χρειάζεται για να ταιριάζει σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες.  

Είναι συνώνυμο της λέξης «καβγάς» και ενδεχομένως να χρειάζεται μαθήματα διαχείρισης θυμού. 

Αναρωτιέται «πώς ψήφισε ο ελληνικός λαός αυτούς τους μ@λ@κες», δηλώνει ότι «στη χρεοκοπία οι γυναίκες γίνονται ή παραδουλεύτρες ή πόρνες», τουιτάρει «και Α και ΟΥ και ΔΑΠ- ΝΔΦΚ».

O Barack Obama….

Έχει αισθητική κατηγορίας Hollywood. Ποιος δεν θυμάται το spot που έφτιαξε η Lena Dunham για την «πρώτη της φορά»; Ήταν απλό, καλογυρισμένο, πέτυχε το σκοπό του και έκανε τον Σταύρο Θεοδωράκη να το κοπιάρει. 

Είναι το είδωλο της LGTB κοινότητας. Όταν νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ μίλησε για μια μεγάλη νίκη, έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό «Out», ενώ συνεχάρη μέσω twitter την Caitlyn Jenner για το θάρρος της. 

Είναι επίσης ένας άνθρωπος με χιούμορ, ενώ αγγίζει την τελειότητα στο αυτοτρολάρισμα. Ξεχνιέται το βίντεο που έφτιαξε για  το Buzzfeed για τα «Πράγματα που όλοι κάνουμε αλλά δεν το λέμε»; Σε αυτό ο Πρόεδρος μιλούσε μόνος στον καθρέφτη, έβγαζε selfies, ζωγράφιζε σε ένα τετράδιο τη γυναίκα του και έπαιζε μπάσκετ χωρίς μπάλα και μπασκέτα. Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά έγιναν, ώστε οι πολίτες να δώσουν προσοχή σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής ασφάλισης.

Έχει γυναίκα τη δικηγόρο/συγγραφέα Michelle Obama που έχει master στις δημόσιες σχέσεις και αψεγάδιαστη δημόσια εικόνα. Νευριάζει όταν ο άντρας της γλυκοκοιτάει την πρωθυπουργό της Δανίας και χορεύει αλά Beyoncé στο show της Ellen DeGeneres. Αν, πάντως, η Περιστέρα έκανε κάτι αντίστοιχο, θα αλλάζαμε κανάλι από ντροπή.   

Πουλάει σαν τρελός και κάθε του εμφάνιση γίνεται viral. Είναι έτοιμος να διαβάσει τις χειρότερες προσβολές που γράφουν για εκείνον στο twitter από το show του Jimmy Kimmel αλλά και να απαντήσει στον Ζακ Γαλιφιανάκη γιατί δεν είναι «σπασίκλας».  

Είναι ένας ήρεμος τύπος που σπάνια βγαίνει εκτός ορίων. 

Προφανώς, δεν κάνει τίποτα από όλα αυτά. Προσέχει κάθε του λέξη και αποφεύγει τους αυθόρμητους αυτοσχεδιασμούς. 

Δες ΕΔΩ γιατί νευρίασε η Ευγενία Μανωλίδου.