Το Πρωινό σχολιάζει την επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου (VIDEO)

Η παρέα του Γιώργου Λιάγκα μιλά για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με την ξανθιά παρουσιάστρια
Το Πρωινό σχολιάζει την επιστροφή της  Κατερίνας Καινούργιου (VIDEO)



Τις τελευταίες δύο μέρες η Κατερίνα Καινούργιου μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Μετά τη ξαφνική της αποχώρηση προχτές από την εκπομπή “Όλα παίζουν”,τα σενάρια, που τη θέλουν να αφήνει το ρόλο της παρουσιάστριας , φούντωσαν. Η χθεσινή εμφάνισή της τόσο στην εκπομπή “Ελένη” όσο και στο “Όλα παίζουν” προσπάθησε να διαψεύσει τη φήμη. Τελικά που βρίσκεται η αλήθεια; Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο της εκπομπής;

Η πραγματική αιτία για την προχτεσινή απουσία της Κατερίνας Καινούργιου είναι η άσχημη επαγγελματική σχέση που διατηρεί η ίδια με την υπεύθυνη της εκπομπής Ιζαμπέλα Σασλόγλου. Μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχαν πριν την έναρξη του “Όλα παίζουν”, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν αισθανόταν καλά και έφυγε από το πλατό. Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε κανονικά χθες . Μέχρι σήμερα κανείς από την ομάδα δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση για τα όσα λέγονται και γράφονται.

Η παρέα του “Πρωινού” αναφέρθηκε στο γεγονός . Η Σάσα Σταμάτη μίλησε με την παρουσιάστρια , η οποία της είπε ότι δεν έχει ιδέα τι θα γίνει ακόμα.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής: